gktgmom biranne__ markası ne acaba aldığınızın kaplı mı kapsız mı tercih ettiniz ben hepsini kaplı aldım ama rahat ederim umarım
merimiri gktgmom birer tane aldım daha önce kapsız hiç kullanmadım sütyen ilk defa denicem hala tedirginim uçları çıkar mı falan diye
gktgmom merimiri bende kaplı aldım hep uçları çıkmasın diye ama lcw kaplılar çok yumuşak kullanışlı diye düşünüyorum
Duygumsu gktgmom ben gelen giden olur diye kaplı aldım ebebekten çokta rahat ettim 2 tane götürdüm ama bir tanesini kullandım sadece
nzlbrn gktgmom emzirme sütyeni bence aşırı gereksiz yarım atlet bralet tarzı şeyler giyip direkt sıyırmak daha kolayına gidiyor insanın
nzlbrn gktgmom E bebekten bir tane almıştım sadece nasıl kullanacağımı görmek için çok kullanışsız zaten onu giydiğimde bile direkt memeyi çıkarıyorum yine açmıyorum ortasını zaten çoğunlukla evdeyiz dediğim gibi daha mantıklı oluyor
Melisarsss gktgmom DAGİ tercih ettim kesinlikle bakmalısınız 37+1 gebeyim haftaya persembe doğuruyorum ama acayip rahat bir ürün hastane cantasına 1 siyah renk 1 beyaz renk koydum. Dagiyi kesinnlikle tavsiye ediyorum
aslhnkrts9 gktgmom göğüs pedi sayesinde ıslanmaz evet ama yara olma ihtimali olduğu için kalkan çok iyi işe yaradı bende inşallah sizde faydalanırsınız bence yeterli olur sağlıcakla alın kucağınıza
seddackr 2 emzirme sütyeni aldım dagiden en çok dagi öneriliyordu. 3 tane de emzirme atleti aldım suwenden 3 al 2 öde var siyah beyaz ve ten aldım
ElifV94 gktgmom Ben z2 tane emzirme atleti 4 tane emzirme sütyeni aldım hepsi lcwaikikiden. Hepsini hastane çantamıza koydum