Dunyammmm Kızlar aynı hafta kadın doğum doktorum suan cinsiyet belli değil söylesem bilr yanıltır derken perinatoliji uzmanı pat diye bebegin de kız bu arada dedi son tahminleri alabilirmiyim 😍 [(https://)
Eslam Dunyammmm kac haftalik şuan haftasini doldurduysa kesindir doldurmadiysa bence hazirlik falan yapma erken olabilir saglikla gelsinn inşallah
cgnduru Dunyammmm kaç haftalik bebeğin perinatoloji detaylı ultrason için degilmi ya 🤣 oda 18 24 arasi bakiyor büyükse bebek o kadar kesindir cinsiyeti 🤣
Dunyammmm Eslam suan 12 +4 ama bebek 5 6 gün önden gidiyormuş. Kizimdada bu haftalarda erkek demişlerdi 16. Haftada kız olduğunu öğrenmiştim .suan beklemedeyim zten hiçbiriyle almadım 😍🤭
Dunyammmm cgnduru suan 12 +4 canm 🫠 2li test yaptirdik hem kan veriliyor hemde perinotlji uzmanı ultrasonla bakıyor o şekilde bakarken söyledi
Silan_Abdullah Dunyammmm ya ben 35+5 te beebek erkeğe benziyor dendi ben neye göre hazırlık yapayım sizce
benim-kalbim-o Dunyammmm kafa yapısı yuvarlak ve kızlar daha düz yatıyor erkeklerin biraz daha kafası dik ve uzun oluyor ben öyle anlıyorum 😊
Dunyammmm Silan_Abdullah son aylarıniz hala kesin bisey demedimi cinsiyet için 🤭 ben daha baslardayim
Silan_Abdullah Dunyammmm sormuyordum sorana kadar da bebek büyüdü sıkıntılı geçiyor hamileliğim o yüzden yukarıda ultrason var bakın isterseni
Dunyammmm Silan_Abdullah ben hiç anlamam ki canm 🤭 Rabbım sağlıkla kucağını almaya nasip etsin sadece hissiyat olarak bakınca ne hissettin dersen bian sanki erkek bebek gibi hissettim