duygu2811 Kızlar uzun zamandır bebek arabası arayışı içerisindeyim sizin aldığınız, önerdiğiniz marka ve araba modelleri neler? Rica etsem bilgi verir misiniz?
Nur9135 duygu2811 bende araştırma içindeyim şuan için hem fonksiyonel açıdan hem ağırlık açısından hem malzeme yapısından sağlam. biraz tuzlu ama puseti 6-7 ay kullanılıyor bebek arabasıda 3-4 yaşa kullanılabiliyorsun KRAFT KENYA modeli uzun vade açısından mantıklı geldi bana
14022024 duygu2811 ilk ogluma önce travel sistem bir bebek arabası almıştık ağır ve çok parçası olduğu için eziyet olmaya başlamıştı onu satıp Hamilton bebek arabasını aldık baya kullandık kendi kapanmasi da pratik oldu tel sikinyi tekerlekleri küçük oldugu için çabuk takılıyor Şu an ikinci oğluma hamileyim binada doona aldım büyüdüğünde de hamiltona devam 😊
gmz10 Ben Cybex easy s twist 2 aldım. Önceliğim hafif olması, sürüşünün rahat olması ve çift yönlü olmasıydı. Bu yüzden tercih ettim, ilk geldiğinde evde bir denedik memnun kaldık. Henüz dışarda kullanmadık ama.
duygu2811 gmz10 ebebekte %40 indirim başlamış bebek arabalarında ve oto koltuklarında sizinde bilginiz olsun Ben puset set şeklinde istiyorum, hafif olmasından ziyade kullanışlı ve sağlam olması yeterli tekerlekleri küçük değil de büyük olması daha kullanışlı diyorlar bir de
gmz10 duygu2811 Asansörü çalışmayan 4. katta oturunca önceliğim hafiflik oldu😅oto koltuğu bakabilirim ben de teşekkürler😊
cgnduru duygu2811 ben alalı 2 sene oldu bir alışveriş sayfasından aldım ama hatırlamıyorum. Benim aldığım dönemde casual cadillac 10 12 bin arasindaydi ben 2.500 e almıştım tamamen şansımdı yani 🤣
duygu2811 Nur9135 evet oldukça sağlam aklımda olanlar arasında , uzun vadeli olması oldukça önemli zaten bu yüzden tuzlu da olsa sağlam birşey almak gerekli😅😅
Tutaste_ duygu2811 bugun gordum onu travel sistemlet çok büyük ve ağır heves edip alan hemen satıyor bakıyorum da