Eslam Birmelekanness misafir olarak k.marastaydim 900 TL ödedik hic memnun kalmadim 15 dk falan sürdü anlamadigim dilde konuştular gibi kilosh boyu haric hic birsey anlamadim ve net ultrason fotorafi da vermiyorlar siyah beyaz kaymış bir fotoraf verdiler
begum-m Birmelekanness 900 ₺ ücreti.ama detaylı bir ultrason değil genel bakıyorlar sen bebeği doğru düzgün göremiyorsun bile ikinci gebeliğim olduğu için net kıyaslayabiliyorum.sonra dr Zeynep bakacak’a gittim parmağından omuriliğine her şeyi bana daha net gösterdi öyle söyleyeyim
Rumysaa begum-m beegum hanım doktor hangi hastanede ve muayene ücreti ne kadar odediniz. Benim ilk doğumum olacak
begum-m Rumysaa merhaba,özel kliniğinde kontrollere gidiyorum Zeyneb hanıma.jinest klinik.nst tahlil gibi durumlarda Markasi hastanesine gönderiyor doğumu da orada yaptırıyor.hastane çok iyi değil bence ama Zeyneb hanımdan memnun olduğum için onla devam ediyorum.muayene ücreti 1500 ama bi muayene bi kontrol oluyorsunuz yani her gittiğinizde ücret ödemiyorsunuz.doğum ücreti de hastane masrafıyla birlikte 25
begum-m Rumysaa ben detaylıyı sular akademide girdim,900 liraydı ama dediğim gibi detaylı ultrason gibi değildi birkaç dakikada genel bir muayenesi yapıldı çıktım,bebeğimi bile göremedim yani ☺️sonra zaten doktor değişikliği yaparak zeyneb hanıma geçtim
Rumysaa begum-m Zeynep hanım detaylı bakıyor mu bakıyorsa ücreti ne kadar ☺️ yanlış ifade ettim snırım kendimi
begum-m Rumysaa bilmiyorum detaylı ultrason yapıyor mu ama ben ilk muayene için gittiğimde bebeğimin her şeyine tek tek bakıp bana göstermişti hatta ben bir sorun mu var diye sordum uzun bir muayene olunca hayır dedi ilk muayenen olduğu için bebeği de seni de tanımaya çalışıyorum demişti☺️epey her uzvunu inceledik birlikte hatta benim böbreklerime falan da baktı☺️kendisi riskli gebelik uzmanı sanırım aynı zamanda
Rumysaa begum-m Anladım ☺️ bende kararsız kaldım detaylı ultrason yaptırmam lazım. Devlette randevu bulamadım. Özellerde de hangisi iyidir bilmiyorum.
begum-m Rumysaa sular akademideki detaylı ultrason değildi bir tek onu biliyorum yani ikinci gebeliğim şuan o yüzden net konuşabilirim.ha belki bilmediğimdendir ama normal muayene gibi geçti doktor bakması gereken her şeye bakmıştır belkide ama ben bebeğimi bile göremedim ☺️ilginç bir deneyim oldu benim için