haticecandan Çatı muayenesi olduktan 20 saat sonra hafif hafif lekeler gelmesi normal mi çok belirgin bir leke değil bu konu hakkında bilgisi olan var mı
[silindi] haticecandan ben henüz olmadım ama burda okuduğum çoğu kişi çatı muayenesi sonrası lekelenme yaşamış yahut nişanları gelmiş, normal bir durum sanırım
Eslam haticecandan bu konuda hic bir fikrim yok baska birsey sormak istiyorum çatı muayenesi normal dogum isteyene mi yapılıyor sezeryan isteyenlere de yapiliyor mj
Nf3346 haticecandan benim ilk gebeliğimde ebe yaptı çatı muayenesi oluk oluk kan nişanım getirdi aptal kdın onun yüzünden korkudan sezeryan oldum. Olabiliyor bazen nasıl yapıyorlarsa
Zhrn haticecandan çatı muayenesi ve aciklik muayenesi ayni seymi acaba. Eğer öyleyse hafif lekelenme ya da nisan gelmesi gibi şeyler olabilir duyduğum kadarıyla. Ben 33. Hafta da aciklik muayenesi oldum 4 5 kez bi problem olmadı bende.
FyA haticecandan evet normal ben dün oldum benden gelmedi ama doktor olabilir sıkıntı olmaz dedi ama aşırı derecede gelirse doktorunuza başvurun yani bacaklardan boşalır derecesine gelirse