Caglasmz Merhabaaa kızlar Hamilelik boyunca bebişlerinize müzik dinlettiniz mi, neler dinlettiniz tepki verdiler mi 🥹 25+5 deyiz 🧿 ninni açınca benim kızım içeride tepik tepik sanırım seviyor 🙈
Fundaaaaa Caglasmz hahah 😂 ilk bebeğimde klasik müzik dinleyip kocamı darlayan ben şuan normcuğumun tüüüüm şarkılarını ezberledim ve ezberlettirdim resmen çocuğun ilk kelimesi mekanın sahibi geldi olacak 🤣🤣🤣
Cosimaniehaus Caglasmz ingilizce çocuk şarkıları açıyorum kulağı aşina olsun diye. Arada hareket ediyor ama şarkıya mı tepki bilemiyorum:)
Satisati Neredeyse tüm gün Spotify açık durdu kendi kendime danslar ettim çok da severim kendi kendime söyleyip dans etmeyi bebeğim şuan 45 günlük hâlâ şarkı açıp şarkı söylüyorum pür dikkat beni izliyor ruhuna işlesin iyice müzik ilerde büyüdükçe ne olur bilemem
Caglasmz Satisati ne güzel bence müziği sevmeleri güzel insanı dinlendiriyor bende fırsatım oldukça açıyorum 💐
Fundaaaaa Tutaste_ 3. Bebeğim bu kız olacak 2. Oğlum şuan asla çizgifilm izlemez sadece öpücem ve konuşun konuşun hastası 🤣🤣 henüz 2 yaşında hayata en güzel yerinden başladı 😂 2 senelik hayatında 2 konser gördü ikisi de norm 🤩😍
Caglasmz SbLBrk hareketleniyor dimi benimki de öyle ben bi ninni açıyorum bi normal youtubedan sırayla türkçe pop çalıyorum tepikleme başlıyor hemen sanırım biraz oynak olacağız 😂🙈
numix Bebeğimin hareketlerini yeni hissetmeye başladım sevdiği bi meditasyon müziği var onu ne zaman açsam alttan vuruyor😂 şuan müzik dışında hissetmiyorum ona mı alıştı ne