Fikriminincegulu sl_bcx Ay sen hala dogurmadin mi.Sayfana tekrar baktım su içsem bisey olur mu diye sormamissin sadece
Yellowwolf sl_bcx Yiyebilirsin, sadece ananas ve hurma tüketmeyin fazla, rahimin açılmasını kolaylaştırıcı etkisi var, çocuğun gelmesine yardımcı olmakta..
tugcesakzci sl_bcx yanlış anlamayın da siz kafa mı buluyorsunuz buradaki arkadaşlarla? Bir tane mantık çerçevesinde sorunuz yok çünkü.
Fikriminincegulu Gmzatgl Sürekli karşıma çıkıyor sacmaliklardan isim ezberi yapmışım postlarina baksana😅
sl_bcx Fikriminincegulu can sıkıntısından buraya sarıyorum ne yapcan 😂 bakma sende görmezden gel tatlım
Deletedmom_110 Ay cidden baktım eski gönderilere sürekli saçma şeyler sormuşsun ya 😂😂Can sıkıntısı mı cidden mi soruyorsun bunları 🤣
sl_bcx Deletedmom_110 can sıkıntısı ya sarıyorum buraya napayim öyle bakıyorum millet sacmaliyor bende biraz sacmalayim diyorum 😂😂😂 yorumlar hoşuma gidiyor napcan işte
sl_bcx bahocum merak işte napalim boşa ananas yenmez rahim ağzını yumuşatıyor demiyolar bende korkumdan soruyorum napayim bende böyle anayım iyiki de böyleyim umursamaz değilim en azından
tugcesakzci sl_bcx iyi yarında evinize ampulu nasıl takıyorsunuz veya hamilelikte su içilir mi diye sor o zaman 😂
bahocum sl_bcx soruda mango demişsiniz ananas diyorsunuz şimdi de 😂😂😂 ayrıca siz kimin nasıl anne olup olmadığını söyleme haddini kendinizde bulmayın bence. Buradaki insanların hiçbiri umursamaz değil siz merak etmeyin. Çizgiyi bilip sağlıklı bir psikolojiye sahip olmak da önemlidir 👍🏻