eylemm09 Kızlar bebek sürekli kasıklarımın üstünde hareket ediyor bu da beni rahatsız ediyor 33+3 haftalığım Çok aşağıda hissediyorum bebeğim normal mi ve alt tarafımda vajinada baskı hissediyorum bu haftalarda normal mi
Melikemrvvv eylemm09 bende öyle hissediyordum normal denilmişti canım o an bebeğin pozisyonuna göre değişiyor sanırım ya 😍
Mlkmr12 eylemm09 normal canım benim bebiste aynı şekilde ama makat gelisli ayaklarıyla vuruyor bebegim, sizinde makat pozisyonunda olabilir🌸
iremd-1798 eylemm09 normal normal canım benimde 31 den beri öyle 38 olduk bugün kontrole gittim bebeğin gelmeye niyeti yok 2 hafta süre verildi gelmezse doğumu başlatacaklar. Bir de benim hiç yukarı çıkmadı 31 de tamamen alt kısımda hissediyordum 🥹
eylemm09 Mlkmr12 10 gün önce kontrolde doktor kafasının alt tarafta sağda olduğunu söylemişti canım ama dönmüşmüdür ki ya çok hareketli bebeğim
eylemm09 iremd-1798 anladım canım inşallah gönlüne göre olur doğumun 🥰 bebeğinde sende sağlıkla çıkarsınız inşallah
iremd-1798 eylemm09 amin canım benim Rabbim hepimize su gibi doğum nasip etsin ve evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️