Sefiiir Kızlar arkadaşım dün test yaptı negatifti bugünçantasında kalmış çöpe atmak için aldık çift çizgi yenileyecek tekrar testi ama sizce pozitif olma ihtimali ?
Sefiiir Sefiiir bozuk olabilir test bu ihtimali de göz önünde bulunduruyoruz ama her zaman bekleyince o ikinci çizgi çıkar mı ????
Fatmanur12345 Sefiiir insallah vardır ama ilk çıkmamış belki kuruma çizgisidir canım bende öyle çok oldu hep boşa heyecan yapmıştım sindi ustası olduk herhalde sonradan çıkan çizginin ve negatifin
umrumdadegil Sefiiir kuruma çizgisi olabilir testi yenilesin. Ya da çok silik vardı o an görmedi sonradan biraz koyulaştı bilmiyorum yenidenyapmak en iyisi
Mervealya1992 Sefiiir o oan siliktir gormemiştir sonra biraz daha belırgınleşiyor bnm cok cok silikti ben gormustum sonra biraz dHa koyulaşmışti
Umranerkam06 Bende de ilk hamilelikte öleydi biraz beklesin bir daha yaptırsın testi ben direk kan testi yaptırmıştır daha yeni olduğu için silik çıkmıştır diğer çizgi 🤲🏻
MrvBK Sefiiir Kuruma çizgisiyse suya tutunca testi gidiyor çizgi diyorlar burda. Bi deneyin isterseniz.
Fatmanur12345 Sefiiir varsa zaten haftaya yapınca baya belirgin çizgi çıkar rabbim gönlüne göre versin insallah🤲🏻🌹
Satisati Kuruma çizgisi sanırım test arkasında yazar belli bir süre sonra çıkan çift çizgi geçerli değildir diye ama inşallah gönlüne göre olur