Symnr166 Doğurdum ama maalesef buradan gitmek istemiyorum hala happy mom da 9 ay geçirdim resmen girmeyince eksik hissediyorum kendimi 😆😅
Edaa01 Symnr166 sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi nasıl Doğum yaptınız normal mı sezeryanmı nasıl ilerledi bizimlere paylaşırmısınız🙂
Symnr166 Bus2011 çok iyi diyemicem anlatmıyım, çok şükür kızıma kavuştum ya gerisi önemli değil❤️ inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz
Symnr166 Edaa01 normal doğum yaptım ama 6cm den sonra sancıları maalesef pozitif karşılıyamadım epidural taktırdım biraz kötü bir doğum hikayesiydi benim için ama sağlıkla kucağıma aldım çok şükür gerisi önemli değil 🤎
Alparslanmom__ Symnr166 anladm çok şükür kavuşturmuş bebisinize önemli olan o sağlıkla büyütün inşallah 🙏😊🌸
Symnr166 Edaa01 hastaneye gittiğimde de 2,5 cm açılmam vardı yatışım yapıldı sık sık duşa girdim iki üç saat içerisinde artmaya başladı açılmam
Symnr166 Edaa01 ve gelmedi maalesef zaten benim hiç sancımda gelmiyordu doktor sabah rahim için uyarıcı masaj yapmıştı öyle başladı doğumum akşamına, 6 cmden sonra hastanede suyum geldi