Birtutamumuut 11+5te testi yaptırdım doktor 3lü test istedi yani ense burun normal ama test çok mu riskli ya tedirgin oldum 
Bihterrr Birtutamumuut riskli sayılıyor evet ama benim de seninkine yakın bi risk çıktı fetal dna yaptım temiz geldi. Genelde 11. Haftada yaptıranların böyle çıkıyor zaten çünkü kan değerleri 12. Haftadan sonra düzene giriyor. Biz erken yaptırdığımız için risk gözüküyor. Ama siz yine de üstüne düşün fetal dna yaptırın bu testlerle bebeğinin sağlık problemini öğrenen çok anne var
Gamzeeadnx Birtutamumuut cnm enabız bak hepsinin yanında yeşil tık varsa risk yok benim hepsi yeşil tikti doktora gittim düşük risk dedi yani sorun yok
anneadayi__ Merhaba canım bende bugün gösterdim sonuç iyi risk bulunmuyor dediler bana şimdi seninkilerle karşılaştırdım bir iki bişey oynuyor buda benim bir bak istersen kendininkiyle karşılaştır bende başka test istemedi
Drfatma Benim sizinkinden daha yüksek riskliydi çok şükür fetal DNA temiz çıktı. Bu bir tarama testi yanlış pozitif veya negatif olabilir içinizi rahat tutum bence
edaaaa12 Drfatma benim de PAPP-A 1.34 Free beta Hcg 108 çıktı pazartesine gün sayıyorum çok endişelendim
Birtutamumuut Drfatma çok şükür gözünüz aydın canım temiz gelmiş ya inşallah sağlıklı kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 😍
Birtutamumuut Bihterrr fetal DNA yaptıracak bütçem yok şu anda Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin herkeseee
Bihterrr Birtutamumuut bende eskişehire gidip yaptırdım. Ama yaptırmadan önce 17. Haftada perinatoloji detaylı baktı bulgusu yok sağlıklıdır bu bebek 21 haftada tekrar bakalım dedi. Siz de böyle içinizi biraz rahatlatabilirsiniz
qusel Birtutamumuut Eskişehir yakınsa orda yaptır sadece 444 tl. 3lu zaten daha fazla risk çıkaracak size hiç bir Dr önermiyor onu
Birtutamumuut qusel Eskişehir’de bu kadar ucuz olmasına şaşırdım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻
Birtutamumuut Gamzeeadnx ikiside yeşil tik ama o sonuçları tek başına önemli değil ultrason ile beraber ense kalınlığı burun ölçümü yapılıyor ve grafik çıkıyor benim grafikte yüksek çıktı
qusel Birtutamumuut aslında verdiğiniz test parası değil muayene parası test ucretsiz. Tıp fakültesinde. Ben İstanbul’dan gittim yaptiedim ve her yerden gelen var