GozdeNurrrrr 12 haftalığız çok merak ediyorum tabiki öncelik sağlıklı olması sizce kaç haftalıkken özele gitmeliyim cinsiyet için 🥰❤️ 
Fatmaacylnn GozdeNurrrrr üç çizginin üstüne basınca fotoğraf yükle var ordan olmuyor mu bende hiç atmadığım için bilmiyorum ama🥰
GozdeNurrrrr Fatmaacylnn maalesef mutlu resim var orayamı yüklemem gerekiyor bilemedim ama burdan çıkmıyor üç noktadan yada ben yapamadım 🙈
Fatmaacylnn Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💜
Fatmaacylnn internete hızlı resim yaz orda resimi yükledikten sonra link çıkacak onu kopyala istediğin yere yapıştır resim görünüyor.. Bide bunu buldum
GozdeNurrrrr Fatmaacylnn Anlıyorum hayırlısı olsun inşAllah çünkü linke tıkladığımda açıyor direk resmi
Hatusamu GozdeNurrrrr Canım resim yükle mutlu resimler sayfasından fotoyu yükle yükleme bitince kopyala var link kopyalayıp buraya yapıştır bende çok yeniyim umarım yardımcı olmuşumdur
GozdeNurrrrr Hatusamu çok teşekkür ediyorum yardımınız için yeni haftada yeni post atıp deneyeceğim 🌸