Bhrdnz Kızlar 19+5teyim hala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sizde durumlar nedir ne zaman hissettiniz ilk hareketlerini bu arada ilk gebeliğim
Cimenn1223 Bhrdnz kizimi 57 kiloyla 16.hafta da hissettim 2. Kizimi 17.hafta da 67 kiloyla hissetmeye basladm 17+5 im 5 gündür minik minik kaymalarni vurmasni hissediyorm
Svdakdmr Şuan 21+3 teyim yeni yeni ufak ufak hissediyorum bende öyle korkmuştum doktor çok normal 5 aya kadar hissetmemek demişti az kalmıştır yakındır hissetmeniz 😍
Enfal_06 Bhrdnz 19 haftaya girdiğimizde hissettim hareketlerini ben zayıf olduğum için erken hissettmişim öyle dedi doktor kilom 42 ydi ve benim bebeğim hareketliydi zaten
Eminemalinnn Bhrdnz ben son adet gününe göre 19 gelişimi bakımından 20 haftalik. Bir haftadır hissediyorum balık gibi kivriliyor bazen tek taraflı bir ağırlık ama bebek hareketli erkek bir de doktor her gittiğimde baya hareketli bir bebek demişti 😅
Eminexxx Bhrdnz ben şuan 25+4′tum ilk hareketi 16 haftalıkken bir damar atması gibi hissetmiştim şimdi daha net hissediliyor