Gulll00 31+1 hamileyim kizlar. Kan degerlerim yerlerdeymis resmen. Kanim cok dusukmus. 3 hafta sonra tekrar muaneye randevu verdi kan degerlerime de tekrar baktiricam. baska bir ilac yazdi. Et ozellikle ciger ye dedi benim icin zor ciger yemek. Baska ne onerirsiniz ? Sezeryan olacagim icin duzelmesi gerekiyormus yoksa oncesinde kan verilebilirmis yada ameliyat sirasinda sonrasinda falan.
huysuz__ Gulll00 kan ilacını düzenli kullanın, domates kan yapar, günde 1 tatlı kaşığı kırmızı dut şurubu kansızlığa birebir ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışın, haftada 2-3 gün kırmızı et tüketin.
AdaEcem Gulll00 kırmızı et haşlama yap ye. Ben ne zaman düzenli et yedm değerlerim iyi olur. Protein ağırlıklı beslenmek. Diğer türlü ilaçları düzenli kullanman gerekiyor. Ama yeterli dengeli beslenmek şart. Yoksa değerler düşünebilir.
Enfal_06 Gulll00 benimde kan değerlerim çok düşük ilacı değiştirdi doktor benimde sezeryan görünüyor et ciğer yiyemiyorsan pekmez içeblirsin ama kan ilacı içerken ekstra bişey içme dedi eczaneci bana etkisi olmazmış yersende çok az ye dedi yada ilacı aldıktan kaç saat sonra ben ilacı sabah akşam içiyorum değerlerim çok düşük
Rapunzel1 Gulll00 hergün aç karnına 1 kasik üzüm pekmezi tüketebilirsin. Kara üzüm de fayda eder geçmiş olsun.