Melissahan Mervepera Ay çok iyi geldi canım yazdıklarınn gerçekten ay inşallah benimde herşey yolunda gider aynı senin gibi çok teşekkür ederim yorumun için çok iyi geldi bana🥰🥰🥰
zelis63 Melissahan ewt canm normalde şimdi 39+4 olmam lazım ama 38+1 olarak hesaplandı korkma bazen. Geç döllenme oluyor bende gittim bebek kese vardı kalp atışı için erken dedi 2 hafta sonra gittim kalbî atıyordu zaten
Melissahan zelis63 Ne kadar güzel inşallah benimde öyle olur benide 10 gün sonra çağırdı geriye kaldı 6 günüm😔
zelis63 Melissahan merak etme canm iyi o annesi biraz geç tutunmuş bir sorun olsa doktor söylerdi zaten
rumikaa Melissahan gittim canım kalp atışı duyuldu hala 5 haftalık olması gerekirken 6 7 diyor büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum
Beyazmelekkk Melissahan bebeği gördünüz mü? Ben 6+5 im dün Dr bebeği görmedi ama kese 17.8 mm çıktı kese güzel dedi kese 5+3 çıktı 8 gün geri çıktı yani . Bebekte olmayınca boş gebelik mıdır diye düşündüm
Melissahan Beyazmelekkk Evet bebeği gördük canım ama kalp atışını göremedik daha cuma tekrar gidicem😔
Beyazmelekkk Melissahan keseniz kac mm di peki bebek gözüktü günde eğer USG varsa elinizde bakıp yazabilir misiniz 🙏
Melissahan Beyazmelekkk Canım kilom yüzünden benim çok zor görünüyor kese falan nefesimi tutmamı söylüyor doktor ondan sonra görüyor sadece bebeği ölçebilmişti keseyi kaç mm bilmiyorum ama bebek 9 mm di