Rbyglc Rahimde arada bir batma ya da böyle çarpıntı gibi sızlama gelip gidiyor sebebi nedir sık sık olmasada arada oluyor 38 haftalıgım bu arada??
snmtrhn Rbyglc 39 +3 uz yok yani benimde var ara ara agrilarim.ama baska hic bir belirti yok valla yalanci sancilar bunlar bence
Dudu2019 Rbyglc yok bende de oluyo batma ayağa kalktigimda felan birden oluyo dun doktora gittim kontrole sordum kanala inmeye calistigindan dedi yavaş yavaş hazırliyor iste bebek kendini.
Rbyglc Dudu2019 kaç haftalıksınız? Benim bebek bir hafta önde gidiyor ya. Diyorum kilolu acaba kanala yerleşemiyor mu diye korkuyordum. 🙄😶
Rbyglc snmtrhn bu sancı değil ama batma ve sızı oluyor sancı farklı nst de zaten sancım cıkıyor ama ben fazla hissetmiyorum
Yarenelibol Kanala girse bnmki şimdiye çıkardı bi haftadır batmam hanmam rahimde basınç ve kasılmam var bebek kanalda nişanım geldi 2 cm açım var daha nie batıo o zaman ya 😕 bıçak gbi saplanıor ayaktakn otururken karnımdada oluyor onlar anlamı ne tam örenebilen varmı 38+2
Rbyglc Yarenelibol sizinki inmiş sürekli oluyorsa bizim ki hazırlık yapıyor kanala girmiyor ara ara oluyor demek ki
Yarenelibol Rbyglc rahmin üstünde kafası kalkıp iniyor bn hisediyorm elimi koydugumda kanalda oldugu baris sizde deneyn hıçkırırken fekan orda kfası kalkıo inio kıyamam😂
Rbyglc Yarenelibol vallaha ben bacaklarını üst bölgemde hissediyorum ama kafasını hissetmiyorum yumusak ya belki de dokunuyorumdur ama beklemekten sıkıldım son 9 gün
Yarenelibol Rbyglc Gelirler kuzum gelirler az daha sabır bnmde 12 kaldı ama sabretmekten baska nabalım eninde sonunda cıkacaklar🤣