Ayazfatos kizlar ikili teste cinsiyet nasil ogreniliyor ben devlete gittim ikili test icin gun verdj daha yaptrmadim ama merak ettim sordum ogrenilmez ikili teste dedi ve yasak soylemek dedi nasil oluyor anlamadim ama duydum iki teste gore tahmini cinsiyeti bu diyeni falan 🤔🤰🏼 cinsiyet benim icin onemli degil yeterki temiz sonuc saglikli olsun🤲 bana da mantiksiz gelen kanda nasil ogreniliyor olmasi
Pinarclk Ayazfatos ikili test sadece kanla yapılan birşey test değil. Ultrasonla da bakılıyor. Ölçümler yapılıyor. Devlet hastaneleri doguma kadar sormasanız söylemezler zaten. Nedense pek sevmiyorlar cinsiyet söyleme işini. Özellerde 11 haftadan sonra tahmin yapılabiliyor. İkili testte söylenmesinin nedeni de bu
Deletedmom112 Ayazfatos 10 gün sonra bende gidicem 2 li test e ama 14 haftalık olmadan kesin demiyo ki doktorlar. Çok bilgili doktorsa soyler
Yhartk Pinarclk evet cinsiyet söylemeyi sevmiyorlar maalesed, çünkü bebeğin kız olduğunu öğrendikleri zaman “daha küçük nasılsa, düşürelim bu bebeği” zihniyetinde biir sürü yaratıkla beraber yaşıyoruz 😔
Pinarclk Yhartk evet o yaratıkları tamamen unutarak rahat bir yorum yaptım. Kesinlikle haklılık payı var o zaman. Umarım kız diye düşük yapmaya sevk edenler bu zihniyete sahip olanlar bir şekilde allahtan cezalarını bulurlar. demeden geçemeyeceğim bu dileğimi
Ayazfatos Pinarclk aminn kiz bebek erkek olsun ne farkederki ya beni. pglum var her anne gibi kiz istiyorum rabbim neyi uygun gorduysw o olur bazilarinda ilkin neydi iste erkek buda erkek demiyolarmis iste hani istemezler diye Allqh korusun rqbbim o zihniyete sokmasin kimseyi 😥
Pinarclk Ayazfatos hersey allahtan. Bunu bilen insan zaten gelene yok diyemez. Allah herkese akıl fikir versin.
Ayazfatos Pinarclk aynen cnm nice insanalr var bebek ozlemiyle yanip.tutusan hicmi onalr gelemz akilalrina hicmi Allah korkusu kapsamaz iclerini 😥
Freearc Bugün ikili test için gittik cinsiyeti belli olmuş dedi. Şok olduk tabi. Bir saat sonra yine baktırdık evet net dedi:)) 13+0
Freearc Ayazfatos canım kan tahlilini diyorsan onu yaptırmadım zaten. Uts den bakarken gördü. Bebeğin göstermesi yani.