brnaksyince Birazdan 40 muayenesi olacağım kızlar, smear mi alınıyor nasıl oluyor ,biraz irite oldum açıkçası
Nur0653 brnaksyince ben böyle bir muayene olmadım dikişler alındı karindan bakildi rahime o kadar ilk defa duyuyorum
isilaybestee brnaksyince çatı muayenesi gibi alttan bakılıyor dikişlerinize bakıyorlar o kadar smear alınmıyor
Yeterkocoglu brnaksyince merhaba kimse yazmamış ama siz muayene oldunuz mu bende muayene olacağım da merak ediyorum
brnaksyince Yeterkocoglu evet oldum, ultrasonla karnımdan baktı smear almadı, daha yeni doğum yaptın vücudun toparlasın Eylül de gel smear alalım hem adette görmüş olursun dedi.
brnaksyince Birmucize 40 gün sonra doktor randevu veriyor ultrasonla karnınıza smear testi de alıyorlar çoğu. Benim ki almadı.
brnaksyince Helbestt siz yine tedbirli gidin Alttan bakanda var karından bakanda, smear de alınıyor bazen.
Rabiul Helbestt dün muayene oldum smear testi alındı lohusa döneminde rahim ağzı kanseri coşuyormuş ( doktorum söyledi ) çok bilmiş karılar doluşur şimdi ne biliyon diye , alttan muayene etti yumurtalıklarıma fln baktı
Yeterkocoglu Helbestt rahim ağzından suruntu alimmasi rahim ağzı kanserine karşı. Bu arada normal doğum sonrası nasil kontrol yapıldı size bana 10 gun sonra gel dediler de doğumdan sonra
Helbestt Yeterkocoglu henuz kontrole gitmedim 10 gun sonra randevu al dediler.Ben direk 40 ım çıktığında gideceğim randevular pek bulunmuyor çünkü