Ayse_2807 15 haftalık olduk.İkinci doğumum olucak ikinci oğlum geliyor hayırlısı ile Aralık sonu görünüyor doğum aksi bir durum olmadığı sürece normal olucak yine inşallah.
Ysmnpmk 1159098263 19+1 olduk kızım olucak. Bence en güzel doğum yapilabilcek aylar sıcaga hiç tahammülü olmayan biriyim ve kış bebeği daha rahat olucak yaza kadarda 6 7 aylık olacağı için rahat rahat dışarı cikabilicez
Sema125 Ysmnpmk 2. Trimesterin yaza denk gelmesi seneye yazın da bebeğin biraz büyümüş olması ☺️Yaz aylarından vazgeçmeyenler için güzel bir tarih Aralık iki yaz da gezebileceğiz😅
Dlrdilara Minnakbiri kan sulandırıcı kullanıyor musunuz? Bana doktor başlamıştı sonra onun lekeleye sebep olduğunu anladık eğer kullanıyorsanız aklınızda bulunsun lütfen çünkü bir doktor bana hiç söylemedi leke yapacağını diğer doktor hemen bıraktırdı 😕
Minnakbiri Dlrdilara yok hayır kullanmıyorum durup dururken başladı ardı arkası kesilmedi bekliyoruz öyle 😔 bebeğe zarar vermez diyemiyor hiçbir doktor hep riskli kelimesini duymaktan bıktım ne sevinç yaşayabiliyorum ne bir heyecanım var hep bir şey olursa korkusu
Ysmnpmk Sema125 kesinlikle mukkemel bir zamanlama olucak😀zaten bebek küçükken cikilmazdi kışın olması iyi olucak doğumun . Hem yaza ek gidayada başlar rahatlariz 😀
Minnakbiri Bhraydn2708 inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza size de çok geçmiş olsun 😔 size bir sebep söylüyorlar mı peki
Eceninanne Seher0667 bende 16+4 dogum aralıkta dedı ama sanmam ben 2 kez erken dogum yaptım . Sezeryan 38 de alırlar zaten . Bakalım yinede ınsqllah zamninda gelir. Bızımkıde kız bu arada
Seher0667 Eceninanne benimkide aralikte doğum Allah nasip ederse inşallah Rabbim saglıkli bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder
Begleyna 1159098263 Aralık 26-28 gözüküyor doğum tarihimiz dün cinsiyeti öğrendik erkek bebek 😂 bence kış olması çok iyi gelen giden fazla olmaz diye düşünüyorum inşallah dolu dolu kar yağar kimse bir yere çıkamaz 😂 yaza kadar da ele avuca gelmiş olcak benim düşüncem
Yprkk 1159098263 13+3 haftalığız Ocak 12 tahmini doğum . Doktor erkeğe benzetti kesin olmamakla birlikte. En soğuk ayda olacak nasıl olacak bilmiyorum ben de😊Kızım Eylül doğumlu 🌸
elifdemir09 17+2 Aralık 18-23 arası doğum kışın olacağı için mutluyum en azından sıcaklarda çok körpe olmayacak cinsiyeti 2 hafta önce öğrendik kızımız olacak inşallah
NKaratk 1159098263 14+1 cinsiyet henüz belli değil. Kışa denk gelmesi güzel olacak fakat nasıl alışveriş yapsam bilemiyorum. 0-3 ay Uzun kollu zıbın çok almalı mıyım yoksa sıfır kollu yarım kollu ağırlık mı olmalı şimdiden düşünmeye başladım bu işleri