Cansu-2600 Msa97 Ben özel başarı Hastanesi’ne gidiyorum şu an normal doğum 25 sezeryan 30 Ekim gibi doğum olacak benim inşallah o zamana kadar tekrar bir zam gelecekmiş öyle dediler
Hulo2105 Msa97 mayıs sonu 49 bin normal doğum 54 bin epidural sezeryan fiyatıydı ama haziranda zam gelicek demişlerdi bahçeşehir istinye liv hastanesi
Beyzadelibas Cansu-2600 Eyüp başarı hastanesi mi hangi doktora gidiyorsun cihazları güzel mi bende 11. Haftadayım hastane arayışındayım
hermione_granger A plus hastanesine gittm yeni zamlı hali Normal 12 Sezeryan 20 İsteğe özel sezeryan 27
hermione_granger _Hayalim- Rica ederim Bahçelievler civarındaysanız bir kerelik deneyebilirrsin doktorum jale demir 😇
HMK Erdem hastanesi çakmak normal doğum 19 sezeryan 60 isteğe bağlı sezeryan 100 bin tl muayene de 1200 tl civarıydı
_Hayalim- hermione_granger hastane bana yürüme mesafesinde Tavsiyeniz için Teşekkürler Jale hanıma giderim
HMK Bende aradım bugün ve şok oldum eşime verilen fiyatla bana verdiklerinin arasında dağlar kadar fark var normal doğum 18 sezeryan 20 isteğe bağlı 25 bin dediler 🧐
Zubeydeyldrm26 HMK bence bu fiyat doğrudur mahallede komşumuzun gelini yeni doğum yaptı zorunlu sezeryan oldu 20 bin vermişler ek tahlil ücretleri felan olmuş sanırım ekstra