Elif8- Merhaba bugün kontrolüm vardı doktorum zayıf biraz dedi 2.600 gr nasıl kilo aldirabilirim yada normal mi kilosu moralim çok bozuldu:(
Busra_27_34_ Elif8- benimde 2600 dedi valla naparsan yap bacım almıyor 🤣doğunca artık besleriz onları tosun yaparız takilmayalim amannnn
Damlaozzz Elif8- Süt kaşar yoğurt yulaf ezmesi avokado ceviz tahin helvası muz tüketebilirsiniz ama doğum yaklaştıkça kilo alımı azalıyormuş sanırım siz sağlıklı beslenmeye dikkat edin yeter bence 😊
Kubra2602 biryetmezikincisiolsuun bence nesquik içerik açısından faydalı olmaz ya. Katkı maddesi çok var içinde
Mrverdgn58 Elif8- neden almasın kilo 36haftada gittim 3000 du 38haftadayim3480 olmuş bugün gttim protein ağırlıklı kefir için muz yiyin çiğ kuruyemişler meyve bunlar kilo aldiriyor
Albatrosss Elif8- ben 35 haftada gittiğimde 33 ile uyumluydu. Doktor bolca meyve ye dedi hemen her gün karpuz vs yedim. 37 de gittiğimde 37 ile uyumlu çıktı. Bir de her gün yumurta, yoğurt yemeye özen gösterdim.
MihribanErdem Elif8- benim de bebeğim 37 de 2600 dü kefir ceviz avokado çiğ badem muz kaşar yumurta üzüm yiyorum kilo aldırsın diye doktor da her bebek 4 kilo doğacak bişey yok dedi içim rahatladı açıkçası siz de stres yapmayın Allah sıhhat versin bebişlerimize 😍
Elif8- MihribanErdem Amin inşallah teselliye ihtiyacım vardı Allah razı olsun hepinizden :) kefir sade mi içiyorsunuz
MihribanErdem Elif8- sizden de Allah razı olsun 🥰 kefiri meyveli içiyorum her gün bir bardak sade içemiyorum 🤗