Gunerr Hanımlar ateşölcer almak istiyorum ama önerebileceğiniz bi marka var mı hem uygun hem kullanışlı bişey ne olabilir
Annem Gunerr ben temassz alindan olcen alacgm , oda isisini olcuyo banyo suyunu olcuyo bebegin alnina tutuyorsun rahatca onun isisini olcuyo, internette gittiği diyor da uyguna var bence ondan al
Segucay Gunerr braun aldım öneririm alından ölçer ısıyı havayı da ölçüyor. Jokerden indirimden aldık takip etmek lazım
MeltemKocamer Şu an fiyatını bilmiyorum ama medisana almıştım ilk kızımda hala sorunusuz kullanıyorum çok şükür.
TimuinMeliskdem MeltemKocamer bende medisana aldım temassız ama fiyat olarak çok uygun degil canım ama güzel ateşölçer
momtobe8 Annem temazsız olanlar vede baştan ölçenleri ben çok araştırdım 1 derece hep şaşıyormuş. Çok tutarlı sonuçlar vermiyormuş. birçok insan olumsuz yorum yapmış o yüzden vazgeçtim. Braun alacaktım ama vazgeçtim. Kulaktan ölçenlerden alıcam.
Ayferfeneer Annem bence cok takılmayın banyo isisinida ölçsün oda sıcaklığını ölçsün fln diye çünkü pek kullanilmiyo eliniz alisiyo o telasede bide suya derece fln sokmak zor geliyo zamanla☺
Elcindyn momtobe8 ben braun 3030 modelinden aldım kulaktan ölçüyor. 5 günlük kızımda kullanıyorum. Çok araştırdım bende en sağlıklı kulaktan ölçen.
Ruyam34 Segucay Sesli ikaz olmasından dolayı bende almadım onu başka modeli de çıktı mı ama cocuk sesten ürkmemesi için vazgeçmiştim
Ayferfeneer Gunerr ben alından temassiz ölçer kullanıyorum braun.kulaktan yada koltukaltindan çok rahatsız oluyolar bide hastalik zamanlarinda iyice huysuz oluyolar bunuda göz önünde bulundurun bence
Ruyam34 Ayferfeneer sesli ikazı var sanırım her seferinde dimi ondan vazgeçmiştim bende henüz almadım
Mervece30 Bende gittigidiyordan 77 tl ye aldım alından temassız Hem oda hem vücut ısısı ölçüyo Valla bebek doğmadan hasta olunca geçen hafta kendim için kullandım çok memnun kaldım doğru sonuç veriyo ateş yüksek çıkınca alarm veriyor gayet kullanışlı
Mervece30 Sdanrr https://www.google.com.tr/shopping/product/1?q=ateş+ölçer&client=safari&sa=X&hl=tr-tr&biw=375&bih=553&tbs=vw:l,ss:44&prmd=sinv&prds=num:1,epd:10140345375442080326,paur:ClkAsKraX3Zh5B_nG5OrrB5l97PTYoNROTk5CJ5-fHJUO39yzPNrn6AWyk-Q0iGugo70jfCiZmtkTFKfA5NM_-nZ-nHvgGikMoP891RzH981snt0TS9xfPfLcxIZAFPVH72n86hEyZRYptjPecFkr_joptDoXg,prmr:1,pid:10140345375442080326,cs:1&ved=0ahUKEwi614amkeTfAhXB34UKHenuBPcQgjYIrgQ