melekmi22 Hafta kendimi kaldırsam göbeğimin kalkmadığı haftalardayız 😅 eşim de evde yok en hızlı pratik neler yapabilirim hazır alıp yemek istemiyorum gerçi eşimde olsa yemek yapabilecek takatim olmuyor artık benim biraz ağır geçiyor gebeligim her türlü önerilere acigim 1 aylık yemegim çıksa çok güzel olur 😅😅🙏🏻
Hulo2105 melekmi22 ben dün patates yemeği yaptım soğan patates doğra at tencereye yallah 😂 buzlukta bezelye var mesela yine doğra at pişsin. Barbunya da olur yani buzluğunda varsa tabii. Tavuk sote doğra at. Yani tencere yemekleri genelde pratik bence ben otururken doğruyorum herşeyi sonra pişmesini bekliyorum😂
Damlaozzz melekmi22 Makarna tost menemen karpuz peynir gibi gibi 😀 valla artık yemek yemek bile istemiyorum yorgunluğum daha ağır basıyor en pratik ne varsa onu yapıyorum 😀
2cocuk1bebekk melekmi22 bu sicakta en guzeli karpuz menemen ve coban salata yada kofte patates makarna uclusu 😃 yada tum sebzeleri dogra tavuk yada et dogra karistir at firina kendi pissin
melekmi22 Hulo2105 😅😅 haklisin valla ama sıcakta gitmiyo yağlı yemekler ben yesem eşim.yemek istemiyo buralar cayır cayır yaniyo yemesek de olmuyor ama
kardelen54 Kaşarlı tost, makarna, kahvalti, soğuk sandviç, ben bazen ekmegin arasına peynir koyup bile yiyorum sadece yanına da çay
melekmi22 kardelen54 aynen canım hepimiz öyleyiz bu aralar ben çok yaptım tost işte makarna ya da salata yaptım sadece veya peynir karpuz o kadar çok yaptım ki midem almıyor artık bunları ama galiba akşama yine karpuz peynire kaldım 🙃
Alparslanmom__ melekmi22 hava sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor vallahi bizde meyve makarna tavuk 😀
melekmi22 Damlaozzz 😅😅bunları da yapmaktan midem almıyor artık garibin diyo ki yine mi aynı şeyler yeter artık yemicem. 🙃🙃 gerçekten öyle yemek bile yiyesim gelmiyor midem tıkanıyor ama acım oda midemi bulandiriyo
melekmi22 Alparslanmom__ 😅😅kızartma yemek istiyorum ama midem buna izin vermiyor tavuk diyince yine canım istedi
Alparslanmom__ melekmi22 ben Ağr yemekler yiyemiyorum ya rahatsız oluyorum çok sıcak zaten hafif yemekler daha iyi bnce cok yeyincede sanki bebek daha çok bastryor gibi geliyor mideme oturamiyorum bile en iyisi az ve sık yemek
melekmi22 Alparslanmom__ kesinlikle diğer türlü bebek de baskı yapiyo zaten mideye rahatsız oluyo insan zaten nefes alamıyoruz
4949zilanerturk melekmi22 akşam da bize yemek vermiyordu sadeee köfte şaka şaka 🤣🤣🤣🤣 ben karnıyarık pilav bide cacık yaptım 🙃 ama bu sıcaklarda sadece Kavun karpuz peynir gibi şeyler gidiyor
melekmi22 4949zilanerturk kız valla helal olsun sıcak yemek yapmış ben ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum aynı şeyleri ye ye sıkıldım da
Alparslanmom__ Şaşırıyor insan zaten her gün ne yemek yapacak 🙄 Allah’tan annem haftaya geliyor da kurtarıyor beni bu durumdan anne yemeğini özledim valla