Freefam Mlsaa99 15. Haftada 120 gramdi 17. Haftada kontrolumuz var suan 16+3 uz bence sizinbebegin kilosu gayet normal
fairytale_ Mlsaa99 13+4 80 gramdı şuan 15 haftalığız daha kontrolume var🥹bence bebeğinizin kılosu ıyı🥰
--sy Mlsaa99 şu an 23 haftalığız ama 18 haftalıkken 150 gramdı gayet normal şu an ki kilosu bebişinizin
Mlsaa99 Freefam cok tesekkur ederim hic dikkat etmediim yediğime ictigime nasil gebe kalmadan once ne yiyorsam onlari yedim seninde toparlayacaktir kendisini 😊
Mlsaa99 fairytale_ ah kuzum benim seninkide toparliycaktır kendisini benim o haftalarda hic gramini soylemediler ama senin haftanda gercekten cok kucuktu 16.haftada cok buyumustu goruntusu 😊
Mlsaa99 fairytale_ depolardan kullaniliyormus ilk 3 ay sen yemek yiyemesen bile bak benim 4.ayim hala prilam icmesem su icsem cikartiyorum kız cocugu da degil bu kadar bulanti olmasi bende sasirtici senin cinsiyetini tahminde bulundu mu 😊
fairytale_ Mlsaa99 yaaa inşAlllah hemen bulantılarımız gider🥲 tahminini söylemedi yanıltmak ıstemıyorum dedı bacak arasında kordon vardı dıger ay söylicem dedi🥹