Hakyemez Bende gittim 💕 çokta güzel geçti yalniz Nazmiye hanimin işi çıktığı için programda değişiklik olmus başta diyetisyen girdi anlatti çay ve yiyecek meyve ikramlari memnun etti.Ozellikle ebe halime hanım ve anestezi uzmani servet beyin anlattiklari merak ettigim seylerdi.Tavsiye ederim ücretsiz kizlar.
Seher_ ezos 115 mi olmuş demek neyse bklm okadar çok artmamis 50 TL artan hastaneler falan olmuş öyle yazıyorlardi
Hakyemez Evet canim 3 hafta surucekmis cumartesi günleri tamamlayana sertifika vericeklermis.ama 3ayda bir gebe okulu aciliyormus diye duydum.
Beriliko Hakyemez aa çok iyimiş ya bende 100-150 vardır dedim keşke kızım hasta olmadaydı gelseydim 🙄
Ahsen1625 Ben de katildim ebe hanimin ve dis hekiminin verdigi bilgiler i begendim .son evrede doktor beyin anlattiklari faydaliydi elbette .slayttan okuyunca skldm :)) ciktim ikramlar guzeldi ..nazmiye hanima randevu aldim ilk defa bklm hastane degisikligi yapicm ins. Hayirli olur
ozgurhayalim Aynı mesaj bana da geldi gitmeyi cok istiyorum ama ıznikte yaşadığım için yol sorunum var. 😔
Hakyemez Mrvgul kayıt yaptirmaniza gerek olacağını sanmıyorum bende geçen hafta gittim kayıt oldum buhaftada gidicem zaten gittiğimizde imza aliyorlar ya sorun olmaz