zuleyhakoc Aaa bende hayat hastanesine gidiyorum ama kestelde oturuyorum biraz uzak gidip gelmek zor eşimde çalısıyo haberim yoktu
Sirincili Cansu1234 bende Bursa’ya yeni gelin geldim :) hayat hastanesi merde bilmiyorum ama galiba ben pembe maviye gideceğim doktorunuzdan memnun musunuz
Balsemanur Beriliko yok canım şuan vermedi ama gündüz hastanedeyken aradıgımda odasını direk konuşabiliyoruz hastane numarasından size verdimi doktorunuz
Seher_ Banada geldi mesaj ama evime uzak gidemem büyük ihtimalle yılbaşından sonra gittiniz mi artırmış mi ücretler
Seher_ Balsemanur biz 100 TL vermiştik ilk 2 hafta önce gittim benimde randavum 13 gün sonra falan bklm
EmrEmine Cansu1234 merhaba Cansu Hanım ben de Emel hanıma başladım 1 kere gittim henüz.siz nasıl memnunmusunuz.
nagihanyesim Balsemanur 100 lira olmuş canım bende Türk metal sendikasına üyeyim salı günü gittim kontrole
bsrm Balsemanur bende demirtasta oturyorum ilk muayenemi hilal cankilicta olmustm.sonra degstrdm doktorumu osmangazi aritmiye gectim.
Beriliko Aradım hastaneyi kaydımı yaptırdım ücretsizmiş yarın 13.00 te orda olucam kısmetse kimler geliyo🙋🏼♀️