dem34 Semaoksz ben fitil olarak kullandım ağızdan alınınca sersemlik baş ağrısı mide bulantısı yapıyormuş
Havvabektas Semaoksz ben 4 ay oldu ağızdan alıyorum ilk başta sersemlik uyku falan yaptı sonra alıştım artık yan etkisi yok
Semaoksz Bende başta vajinal olarak kullandım 2 kullanışımda vajinamdan kan geldi şimdi ağızdan almak zorunda kaldım ama bu seferde kafamı kaldıramıyorum
numix Benim enfeksiyon olduğu için bir süre yatmadan önce ağızdan alıp yattım ama inanılmaz derecede halsizlik yaptı kolumu kaldıracak halim olmuyordu. Neyse ki bırakınca geçti
Kuppraa Benimde kanamam olduğu için 2 haftadır kullanıyorum önce fitil olarak kullandım kanama kesilmeyince doktor ağızdan devam etmemi söyledi. Midem bulanıyor ama ilaçtan mı hamilelikten mi bilmiyorum. Onun dışında bir etkisini görmedim.
Caglasmz Semaoksz ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum ağızdan alıyorum hbir yan etkisini görmedim hatta ağızdan alınca emilimi daha iyi oluyormuş. Ama tabi mide bulantısı vs yapabiliyormuş bende yapmadı çok şükür 🙏🏼
Semaoksz Caglasmz hapı kullanıyorum ve şuan 20 haftalık hamileyim ama hala toz pembe lekelenmeler devam ediyo