1palyaco Yenidoğan bebek idrar yaparken ağlıyor ayaklarını geri çekiyor var mı bu durumu yaşayan? Yarın doktora götüreceğim .
huysuz__ 1palyaco erkek bebek mi canım, kızsa da idrar esnasında ağlama bacakları geri çekme varsa bi dr a götürün, zaten ilk idrar tahlili yapılır, erkek bebekse çocuk cerrahinin bakmasını da isteyebilirler.
Naciyemutlu 1palyaco bizim yoğun bakım süreci olmuştu hastanede enfeksiyon kapmıştı. Eve çıktığımzda idrar yaparken zorlanma vardı. Kontrolde doktorumuza söyledik test yapıldı idrar kültürü alındı bakteri üremiş. 7 günlük yatışlı tedavi aldık. Antibiyotik verildi damardan her gün.
byzyldz 1palyaco en iyisi erken vakitte sünnet benim bebeğim de o şekilde sünnet olunmadığı için idrar içeride birikiyor kireçlenme yapıyor bizimkinde iltihap oluşmuş balaban krem sürüyorum şimdi yakın zamanda da sünnet ettircez
Zuleyha_18 1palyaco ucu tıkalıydı hem ucu açıldı hem sünnet oldu sonrasında çocuk resmen rahatladı o ağlayan huysuz çocuktan eser kalmadı 🤭
1palyaco ece1234- evet erkek bebek . Ama bana normal gelmiyor yine de soracağım yarın doktora inşallah dediğiniz gibidir .
themom95 1palyaco normal değil zaten canım acı cekiyor cocuk bobrek genişlemesi varmıydi oda sebeb oluyor çiş yaparken ağlamasına malesef benim oğlum 2 ay ağladı ve hiç bir doktor düzgün yönlendirmedi 2 aylıkken sünnet ettirdik ve cocuk idrar yaparken ağlamayı bıraktı uykusu düzene girdi herseyi rahatladi
Ebbruc 1palyaco böbreklerine baktırın mutlaka, benim oğlumun böbreklerinde taş vardı ve idrar yaparken sürekli ağlıyodu