GamzeeeYigittt Doğumum aralığa gelecek kızlar. Bebeğim yay burcu olcak. 7 yaşındaki oğlum akrep burcu sessiz sakin büyüdü şükür. Yay burcu bebekleriniz çocuklarınız nasıl hareketlimi 😁😁
MerveA2020 GamzeeeYigittt 3.5 yaşında yay burcu bir oğlum var . Aşırı inatçı ve keyfine düşkün, aynı zamanda çok hareketli . Tabi her burcun insanı bir olmuyor 😊Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤍 Şimdi tekrar hamileyim bu defa Ocak doğumlu olacak bakalım 🙈
yaasemin GamzeeeYigittt 30 kasım doğumlu yay burcu oğlum var ve hiç durmuyor düz duvara tırmanıyor ısırmaları vurmaları hırçınlığı çok fazla yay burcu fena yani diken üstündesin😅
Busssx GamzeeeYigittt Ay benim de oğlum aslan burcu Şuan tekrar hamileyim yay olacak nasipse oğlum aşırı hareketli her şeye karışmak isteyen fazla özgüvenli sürekli kendini öptürür ilgi delisi inşallah bu sakin uyuyan bir bebek olsun diye çok dua ediyorum ama yay burcundan hiç iyi bir izlenim almadım halen 😅😅
Sema125 Benim de Aralik 9 görünüyor doğumum bebişim erkek yay burcu olacak inşallah çok yaramaz olmaz 😅