Cheryy1 6+4 tuo bebek ile hamileyim fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin afedersiniz pedin uzerinde fitille beraber kahverengi akinti gelmis peceteye siliyorum kahve kucuk pihtilar geliyo hastaneye gidiyim mi ? 🥺🥺 Bebegime bisi olurmu 🥺
Hulo2105 Cheryy1 buraya yazana kadar ya doktoruna sor ya hemen hastaneye git. Sana bişey yok desek vebaline gireriz. Burda çözüm arama kızmıyorum yanlış anlama sakın ama acil bi durum bekleme hiç.
SM5534 Cheryy1 öncelikle korkma canım sakin ol yakın hastaneye yada kendi doktoruna git inşallah önemli birşey yoktur Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻 Ama sen bekleme için rahat etsin gitti baksınlar neden olduğunu
Cheryy1 Hulo2105 hemen gittim zaten canim bu sekilde tabiki evde beklemedim o panikle ne yaptığımı bilemeyip buraya da yazdim 🙏 destegin için tesekkurler .. 🙏
Cheryy1 SM5534 hemen yakin hastaneye gittim bebekte bisi yok cok şükür 🙏 aniden lekelenme olunca birde tup bebek oldugumuz icin bi tedirgi oldum haliyle desteginiz icin tesekkurler 😊🤍
SM5534 Cheryy1 Canımmm çokkkkk sevindim inanki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalh seni çok iyi anlıyorum benimde 3 düşüğüm var suan 4. Hamileyim bende en ufak şeyden tedirgin oluyorum Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşallah
SM5534 Cheryy1 Aminn canımm inşallah sağolasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah dualarında banada yer verirsen çok sevinirim adım Sevda 🙏🏻💐🥰