Tugcev Arkadaşlar biliyorsunuz pazar Kpss var. Öğretmen arkadaşlar için iki oturum. Havalar çok sıcak, düşündükçe içim bayılıyor 😂 daha önce hamileyken sınava giren arkadaşların deneyimleri nasıl oldu konuşalım biraz 😊
MerveA2020 Tugcev daha önce 7 aylık girmiştim şimdi 3 aylık hamile olarak gireceğim 🙈Evet sıcak çok etkiliyor ama o an hamileyim bişey olur mu tuvaletim gelir mi falan diye endişe etmeyin , zaten sorulara dalınca bi bakıyorsun süre bitmiş🤦🏼♀️ Hepimize kolaylıklar diliyorum 🥰
Ezomommy Tugcev ben özel rapor göndermiştim osymye engelli sınıfına almislardi ama haftam çok ileri olduğu için girmeyecem çünkü açık öğretime girdigimde fenalastim açıkçası korktum her ne kadar özelde davranilsa sıcak etkili olacaktır. İnşallah klimalı çok rahat bir sinifiniz vardır ve umarım çok güzel geçer sınavınız 🤍
EceQueen Girenleri duydum ben de, odaklanmanız iyiyse zaten vücut da kapatıyor tepkiyi sınav bitince fark ediyormuşsunuz tuvaleti bulantıyı sıcaklamayı vs. Kafanız rahat olsun, vücut da rahat olur🙏🏻🙏🏻