Ifjtjtjtj Pszge ınsallah tez zamanda tekrar hamıle kalırsın canım bende de pıhtılasma varmıs su an 37 haftalık hamileyim gebelıgınde iğne kullanınca sag salim alırsın ınsallah kucagına
Ifjtjtjtj Hllkaraca derya hanım kesinlikle maras takı en iyi doktorlardan diyebilirim samimiyeti guler yuzu insanı rahatlatısı yeter haftaya dogumum var ınsallah o da bu surec gibi guzel gecer 🤲😀
Hllkaraca Ifjtjtjtj normal değil sanırım doğum sizin ama yine de derya hanımın doğumdaki tutumu hakkında bu posta yazarsanız çok mutlu olurum 🤗
OzgeDgnp Hllkaraca bende derya hanıma gidiyorum şuan için çok memnunum rahatlatıcı bi doktor güler yüzlü insallah sıkıntısız bi sekilde ilerleyip normal dogum yaparım
Gmzcyln Pszge araştırdık genetiğe Ankara ya patolojiye falan gönderdik kan kromozom tahlili yaptırdık fakat bi sıkıntı çıkmadı bulunmadı sebepler
Pszge Gmzcyln aynen öyle dedi dr da bana sonuçlar temiz çıksa da iğne vericem dedi amaan hiç derdimiz bitmiyo 🙂
Nagihaneskikilic Pszge tıpta asistanlar ilgilenir ama öğretim görevlisi dç.dr murat bakacak var 4 den sonra muayenesi
Nagihaneskikilic Benim doktorumda önder ercan 11.haftamdayım haftya cinsiyeti hakkında bişiler söyleyebiliriz dedi ense klınlığı ölçümü yapılacak
Ifjtjtjtj OzgeDgnp normalde sezaryende yılbaşından once 900 tlydi ama simdi artıs oldu mu bilmiyorum carsamba sorcam
Nagihaneskikilic Pszge zeynebin eşi zaten bu doktor extra ücretle bakıyor sanırım ınstagram sayfasından doç dr murat bakacak diye aratıp bulabilirsin randevusuna dair bilgiler verir ordan