Minnosaannee azracan20 evet öyle oldu biraz ama eşimle birbirimizi biz seçtik fakat evlilik tarihini büyükler kararlaştırdı maalesef . Pişman değiliz ama 🥰 Allah bağışlasın yavrularınızı nice seneleriniz olsun 🥰
azracan20 Minnosaannee Allah pişmanlık vermesin kuzum bizde de durum aynıydı yani zaten geç tanıştık 25 yaşında tanışıp 4 ay içinde evlendik yine aileler düğün tarihini belirledi 5 yıldır evliyiz bizde 🥰 Rabbim evlatlarımızı bağışlasın ♥️😘
zumraninannesii Minnosaannee Ben 24 Eşim 26 Kızım 1 buçuk 36+4 haftalık hamileyim 5 yıllık evliyim ☺️☺️
SirinFerhat0 Minnosaannee Ben : 26 Eşim : 35 Kızım: 2 Yenidoğan: henüz yolda bekliyoruz 😅😅 Evlilik : 5. Yılımıza az kaldı 🤗
Suna02 Ben 28 Eşim 34 1.cocuk 12yaş 2.cocuk 9 3.cocuk 5 4.cocuk 2 13yilik evliyim Ve siprale rağmen şuan 9haftalik gebe olduğumu öğrendim 😵💫 aldirayim dedim artık kalp atışınida duydum kıyamadım
ipekky Suna02 28 yaşta 5. Çocuk gerçekten zor olmalı, Rabbım sabrını da rızkını da verir. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
2727dfne Minnosaannee ben 23 eşim 33 ama aramızdaki yaş farkını duyan şok geciriyor 28 yaşında fln gösteriyor kızımda 3 2. De yolda geliyor 🥲
2pembikeller1 Minnosaannee eşim 23 Ben 22 Kızım 11 aylık Karnımdaki minik 11 haftalık 1 yıl 8 aylık evliyiz
Ebrarcansu01 Minnosaannee ben 31 eşim 32 büyük kızım 4 buçuk yaşında patili kızım 3 e girecek karnımdaki daha çıkmadı Ağustos sonu gibi doğumum var hayırlısıyla 😂