Cglglr Bugün tam 20 haftalık oldu bebişim kızlar. 10 lu sayılar biraz zordu bakalım 20 lişer nasıl geçecek. Zaman su gibi ne ara bu kadar büyüdü. Sizde durumlar nasıl karınlarınız ne durumda artık belli mi 😍
_ozlmm Cglglr 27 haftalık olduk kızımla ♥️ Karnım 14.haftalarda bir başladı büyümeye 25.haftaya kadar genişledi büyüdü baya çıktı iki haftadır da olduğu gibi duruyor birden büyüdü birden durdu önüme bakınca ayaklarımı göremiyorum karnımdan 😂
Pembe4242 Cglglr bende 20 haftalık olduk karnım biraz belli artık dışarıdan gözüküyor hareketlerini artık kuvvetli :)) merhaba bakalım nasıl gececek bu 20 ler
Cglglr _ozlmm benim karnım da dışardan belli olmuyo ama evde dar şeyler giyince belli oluyor. Bakalım sizin kdar büyüyünce bebişim nasıl olacak karnım 😄
Gizemnur_ Bizde 26 olduk karnım birden belli oldu🤗 ama göğüslerim küçüldü sanki karnım olmasa hamile diyemem kendime 🤣
Cglglr Gizemnur_ ya bu göğüsler ne olcak böyle 😄😄 benim göğüslerim çok küçüktü eskiden. Şimdi aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum resmen 😄 eskisinin iki katı
06Pembemavi80 Cglglr ya benimde küçüktü çocuk emzirdikten sonra kesince de küçücük kalıp sonmustu. Şimdi hamileyim bende 21 haftaligiz . Artık epey toparladilar çok hoşuma gidiyor 😁😁🙈
beyzanururey Bizde bugün 20+1 günlük olduk. Çok şükür güzel gidiyor dar giyinmediğim sürece göbeğim belli olmuyor. 3 kilo aldım puana kadar niyetim 20. Haftaya kadar hiç almamaktı ama nasip sağlıkla gelsin bebişler❤️
Cglglr beyzanururey ben de 4 kg aldım. 54 kg hamile kalmıştım. İnşallah doğumdan sonra kolayca veririz 😊😊