Melisaaltnblk Doğum korkusunu nasıl yenebilirim. 34+4 teyim sezeryan olacak ancak ne yaşayacağımı bilmiyorum bu yüzden korkuyorum
QBuse1123 Melisaaltnblk hiç korkmana gerek yok bende aynı durumdaydim çok korkuyordum son ana kadar ama o kadar korkacak bir şey yok heyecana bak sen bebeğini kucağına alacağını düşün
Fyzz Melisaaltnblk bende aynı durumdayım 30+5 teyim hayatımda hiç ameliyatta olmadım iğneden bile korkan biriyim düşünmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum 🥺
ece1234- Melisaaltnblk korkacak hiçbir şey yok nasıl olduğunu anlamıyorsun bile bir anda çocuğu kucağına veriyorlar 😅
Lina_mungsn Melisaaltnblk ben dün normal doğum yaptım öldüm öldüm dedim sezeryana alın dayanamiyorum artık olmaz dediler
Melisaaltnblk QBuse1123 sonu güzel diyerek kendimi dizginliyorum ama bir anda korku sarıyor neyden korktuğumu dahi bilmiyorum iğneden acıdan vs de değil ama
Melisaaltnblk Fyzz ben daha önce ameliyat oldum iğne korkumda yok ama ne biliyim o süreç ne yaşayacagım bilmiyorum ya tuhaf bir his içindeyim acıdan korkmuyorum ama neyden korktugumu da bilemiyorum 😁
Fyzz Melisaaltnblk evet dediğiniz gibi acı vs harici ne yaşayacağım korkusu da var bir bilinmezlik😂 inşallah hayırlı sağlıklı bir doğum süreci olur hepimiz için🙏
QBuse1123 Melisaaltnblk o andan korkuyorsun hiç korkma akışına bırak her şeyi sırasıyla gerçekleşecek bir bakmışsın bebegin kucağında
Melisaaltnblk Lina_mungsn evet normal doğum cidden hazır olunması gereken bir doğum ve bende o cesaret yok ya
Maviniz Lina_mungsn bende ikinci gebeliğim ilki normaldi çok zordu bir sıkıntı olmazsa normal düşünüyorum yine ama zorluğundan korkuyorum gebe oldu mu başladı bende korku doguruncaya kadar geçmiyor😂
DeryArenn Melisaaltnblk benimde sık sık aklıma geliyor ama bebeğimle tanışma heyecanı daha ağır basıyor 😇
Lina_mungsn Maviniz Allah’ın izniyle geçiyor normal doğum daha iyi şuan ayaklandim maşallah hiç yatmadim ama ameliyat öylemi bir ay kendine gelemiyormus insan