Gamzeadlr Evimin sıcaklığı bu son sıcaklarla birlikte 33,34ü görüyo hanımlar klima yok maalesef bebeğimiz de 17 temmuz geliyo nasıl yapıcam hiç bi fikrim yok bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum böyle sıkıntılar atlatanlar bi yardım lütfen 🙏😔
Satisati Gamzeadlr kesinlikle bir kilima alın evim 4. Kat sıcaklık 33 den aşağı düşmüyor bebeğim var bir buçuk aylık asla uyuyamiyor uyumayınca da huzursuz oluyor bizde maddiyattan hemen alamadık bu hafta alacağız inşallah yavrum uyusun diye kliması olan komşumun evine götürüyorum bazen çok zor çok bu sıcakta bebek büyütmek hemen alın bir klima hemen
Betul-97 Gamzeadlr Vantilatör aldık evimiz dubleks ve teras katı resmen cehennem ateşi gündüz asla çıkılmıyor yukarı. Dün elektrikler yoktu neredeyse 12 saat boyunca kaç kere aradım elektrikler gelsin çok kötüyüm diye ağlayacaktım yani böyle bir şey yok
Buse344161 Gamzeadlr çok sıcak olunca vantilatör de sıcak esiyor ama siz klima alamasanızda en azından yinede vantilatör alın. Benim evim dublex cehennem ateşi heryerden güneş alıyor evime gelen sen nasıl duruyorsun burda diyor😂 klima var oturma odasında akşama kadar o odada duruyorum hatta koltukta yatıyorum sırf klima için nem oranı çok yüksek öldük vallaha hamileliğimiz doğumumuz şansa en sıcak yaza denk geldi 😕 Allah yardımcımız olsun
Satisati Gamzeadlr hiç yoktan iyidir ama vantilatör evdeki sıcak havayı çeviriyor serinlemek için karşısına yada çok yakınına geçmek gerekir bebeği da karşısına geciremeyecegimizden oda pek etkj etmiyor yani varsa durumunuz kilima alın birde bu suyla buzla soğuk hava verenler var kilimaya göre daha ucuz seçenek olabilir sizin içinde
Betul-97 Satisati Buzla suyla olanları çok araştırdık hem nem yapıyormuş hemde 2 saatte 1 buzunu değiştirmek gerek dediler
metemom_ Betul-97 ve heryere su dökülüyor hiç bir işe yaramıyor biz aldık bir hafta sonra kaldırıp klima aldık
Gamzeadlr Bizde de sanayi tipi vantilatör var bakalım fayda edecek mi 😀 yoksa ağlaya zırlaya klima almaya beyleri ikna etmesi çok zor 😂😂 tek isteğim bebeğimi şu sıcaklardan bi nebze olsun korumak 🙏 rabbim bu aylarda doğum yapan yapacak olan herkese yardım etsin 🙏🙏
Betul-97 Gamzeadlr Onu duydum ama evim dubleks ve çok oda var o yüzden seyyar olsa daha iyi olur diye düşündük