Kocak_hatce Herkese merhaba bi iki defa korunmadan ilişki yaşadım hamile kalır mıyım acaba test yaptım yoktu ama daha 6 günü var nerdeyse erken yarın sağlık ocağına kan verirsem çıkar mı daha önce yaşamış kanlar mı fikir danışmak istedim bilgisi olan
Satisati Kocak_hatce sağlık ocağında sabah kan verirsen öğleden sonra çıkar sonucun ben üç haftalık iken kan verdim sonucum pozitifdi ama çok düşükdu doktor çok sevinmemem gerektiğini dış gebelik yada Bos gebelik olabileceğini daha erken olduğunu bir hafta sonda tekrar kan vermemi söyledi
Alpsmommm Kocak_hatce ilişki üstünden 14 gün geçtikten sonra kan verirsen daha iyi olur benim 2. Gebeliğim ben bunu öyle öğrendim 14 gün geçmişti reglime 7 gün vardı kan verdim 14.10 çıktı
Eda1254 Kocak_hatce çıkmaz çok erken yani uzerinden geçmesi gerekiyo en azından son adet tarihinizi geçmesi gerek bir gün bile olsa geçmeli ki gittiğinizde de sorarlar ona gire yaoarlar belki
Kocak_hatce Bugün verdim artık varsa zaten çıkar ama kolumu çok kötü yaptı bi saat damar aradı pişman oldum verdiğime diyebilirim adetini bekleseydim diye
Cmregzm Canım ben adet gecikmesi 4. Gün verdim negatif çıktı adet gecikmesi 9. Gün verdim 53 çıktı iki sonra verdim 150 çıktı 🥰