Cr-bsr Nananan bir sene kız senesi bir sene erkek senesi olarak gidiyor diye biliyorum . Bu sene de erkek senesi ama benim bebek kız :)
Gizyy HilalAhmet35 ben de ısınmıştım ama ben elendim arkadaşlar 😄 3 hafta sonra 2. Kızımı doğuruyorum 😄
HilalAhmet35 Gizyy Yaaa olsun birbirlerine arkadaş olurlarr ben kızkardeşlerimi kimseye değişmem onlarda öyle olsunlarrr İnşAllah
Aslanmom1 Nananan Benim çevremdeki bütün herkes kız bebeğe hamile ama benim oğlum oluyor 💙 kız senesi sanıyordum 😅
Cansu-2600 Nananan Bence bu sene kesinlikle erkek senesi etrafımdaki herkesten genelde erkek duyuyorum ve ben de erkek bebeğe hamileyim
Mem Musel kesinlikle buna katılıyorum geçen yıldan hamile kalan arkadaş ve duyduğum çevredekiler erkek ben ve yaklaşık 6,7 kişi hemen hemen aynı anda hamile kaldık hepimizin kız
Musel Mem dimii bende farkettim benm kuzenimde 2023 ekimde hamile kaldı erkek ben 2024 nisanda hamile kaldm kız
Tuba4124 Nananan sanırım inşallah tabi kız senesidir 3 erkek annesi olarak ben 4.gebelik henüz cinsiyet öğrenmedik ama inşallah kızım olur 🤲🏻
2pembikeller1 Nananan geçen sene erkek senesiydi çevremde kaç hamile varsa hepsi erkekti bi tek ben kız doğurdum😂😂 şimdi yine hamileyim bakalım
Mem Musel aynen öyle benim ablam 2023 hamile kaldı erkek doğurdu ben bu martta kaldım kız ve çevremde hepsi kız sadece birini erkek duydum oda az önce 😂hatta şaşırdım
Gul-5757 Benim de oğlum olacak ve benle birlikte doğum yapacak 5 tane arkadaşımın da oğlu olacak sene ile alakalı mı bilmiyorum ama 😂