Malesef normal doğumdan korktuğum ve zaten uygun olmadığım için sezeryan gününü 08.07 de saat 9.00 da planladık. Gittiğimde giydirdiler nstye bağlandım ve direk ameliyathaneye alındım. Anestezi doktoru belden ince bir iğne yaptı. Ama inanın elinizin üstüne açılan damar yolu daha çok can yakıyor. Kendinizi kesinlikle korkutmayin gerçekten acımıyor. 5 dk sonra belden aşağısı taş gibi oluyor. Aynı dişe anestezi uygulandığında gelen sıcaklık hissinde olduğu gibi. Sonda k zaman takılıyor. Ondada bir hissiyat yok. Sonrasında zaten işlem başlıyor. Sert dokunmalari ve cekistirmeleri hissediyorsunuz. Ama Bir gram acı hissetmiyorsunuz. Sadece bastırmadan dolayı midemde acı hissettim. Zaten bı 5 dk sonra kızım dunyaya geldi. Onu tskip ederken anlamadım bile nasıl geçti zaman. Güle oynaya çıktık ameliyathaneden.
Anestezinin etkisi geçtikten sonra yürürken hep karşıya baktım ve evet ilk etapta açınız oluyor. Ama dayanilmayacak şekilde değil size tavsiyem. Karniniza hafif bastırarak kalkın. İlk tuvalette sonda yeriniz yanıyor. Oturmak problem olabiliyor. Kesinlikle kayısı hoşafı alın yanınıza. Akşamına direk tuvalet ve gaz olayım cozulmustu. Ağrılar dayanilmayacak boyutta değildi. Yani bende bu şekildeydi. Şimdi 3.gunum bitti. Sadece uzun uzun yatmayın arkadaşlar. Yürüyün . Yattiginizfa tam tersi ağrılarınız çok daha fazla.oluyor. Şimdi kızıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Herşey yoluna giriyor. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz