Aysegul0000 32+4 henüz dönmedi . Sezeryan olacağım için dönmemesi problem değil. Benimde suyum fazla belki ondan dönmemiştir
aygul-7138 merveaydin35 Benim 29. Haftada doktor makat geliş dedi 2 gün önce kontrol vardi dönmüs çok şükür Yani 33. Haftada döndü
Tugcetsn merimiri 37+5 bugün gittiğimde dönmüştü onun öncesinde hala dönmemişti ve doktor son anda bile dönebilir dedi. Benimde suyum fazla ikinci gebeliğim ilkinde de suyum fazlaydı doktor hiç korkulacak bişi yok derdi sadece börek hamur işi tüketme
Zeyy04 merveaydin35 merhaba aynı hafta aynı pozisyondayız doktorumuz artık 32’den sonra dönmesi gerektiğini söyledi ben de çok merak içinde bekliyorum🤲🏾🤷🏾♀️
Ayse-2023 merveaydin35 28. Haftamda doktor baş aşağı duruyo dedi dönmüş mü oluyo acaba yarın gidicem 32. Haftamdayım merakla bekliyorum hangi pozisyonda olduğunu ama tekmeleri göbeğimde midemde yukarılarda hissediyorum hep
Eylul_sare merveaydin35 ilk gebeliğimde 27. Haftada dönmüştü. Bir daha pozisyon değiştirmedi normal doğumla dünyaya geldi şimdi bakalım bu kaçıncı haftasında döner darısı bu bebişimin başına 💕
pinar3421 merveaydin35 Haftada döndü benim bebiş hala doğum pozisyonunda 38+5 teyiz bekliyoruz ilk çocuğum
Glseren_1239353 Kızlar bakar mısınız rica etsem 39 uncu haftamdayım çok kötü derecede kaburga ağrısı var nedendir yaşayan var mu yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Eylul_sare Glseren_1239353 bebek artık büyüdüğü için kaburgaya bastırıyor normal bir durum ben bazen elimle o tarafa hafif masaj yapıp bebeğin oraya baskı yapmaması için uyarı veriyordum çünkü ayaklarıyla geriliyorlar ve kaburgaya inanılmaz ağrı yapıyor🥲
Glseren_1239353 Eylul_sare ya çok teşekkür ederim ☺️ evet çok acayip bi ağrı var ben hiç hareket edemiyorum hiç hemde konuşunca gülünce bile ağrım daha da çok artıyor
Eylul_sare Glseren_1239353 ah bıcırıklar ah annelik ne zor zanaat😊 doğsun o minik ayakları bol bol öperek hıncınızı alacaksınız inşallah geçecek bu günlerde 🥰
merimiri Tugcetsn ayy hadi inşallah valla şu suyu kafaya takıyorum bebeğim 1 hafta önden gidiyordu iri olacak doğuramicammm diye korkuyorum