Momybaby Kızlar, uyuyamıyorum nefesim kesiliyor :( karnım da sertleşti sanki, çok evhamlanıyorum her şeye :( bi de üstüne duygusallık paniklik 🥹 geçer inşallah bu zamanlar da … sizde durum ne
aryadeniz25 Momybaby biz henüz 7+5 te bi sorun yok şimdilik gaz dışında 😄 ilerde ne bekliyor bilmiyorum
Haticeadn Momybaby 36+6 ben yaklaşık 1 aydır geceleri hiç uyuyamıyorum neredeyse 7de uyuyup 11 de uyanıyorum uykum var ama uyuyamıyorum bide buna sirt agrsi mide bulantısı yanma ekleniyor cildirtiyo 🥹🥹🥹
Nurci Momybaby 33+4 neredeyse 1 aydır asla uyuyamıyorum uykum var uyuyorum ama 1 saat olmadan tekrar uyanıyorum 😕 daha şimdiden 2 saat deliksiz uyumayı özledim
Alya3 Momybaby 12+2 bende düşünüyorum ki bu halsizlik yorgunluk halim ne zaman bitecek enerjim yerine ne zaman gelecek 15 aylık kızım var 2. Gebeliğim ikisine birden nasıl yeticem diye her gece düşünüyorum
birkimseee Momybaby ben de aynıyım uyuyorum uyanıyorum bi bakıyorm karnım sertlesiyo gece lorkuyorm bu sefer 29 5 iz Doktor salı günü muayeneyede suyu az dedi biraz da ona şey ediyorm
Mucizeayla Momybaby şuan 3 yaşında ki kızım yatağında deli dana gibi yattığı için dönerken dizini çarpıp morartmis 12 den beri acıyo diye ağlıyor bende sabırla uykuya dalma sini bekliyorum 🤣 24 haftalık hamileyim icerdekilerde horon tepiyor ben kızımın yatağında sıkıştım kaldım daha ne anlatayım bacım 😁
Meltemm21 Momybaby 22. Haftadayız sıcaklardan uyuyamıyorum bide üstüne sürekli karnımın altı kasılıyor
Yarenn- Momybaby Ben De 33 deyim. Geceleri uyuyamıyorum sürekli dönüyorum ağrıyla Mide yanması da oluyor çok:( duygusallık stres :( zaman azaldıkça stres seviyem yükseldi sanki kimse tam anlamıyla anlamıyor gibi geliyor hislerimi:(
Dilek_04 Momybaby 31+6 oldum kaç aydır geceleri uyuyamıyorum bide bu sıcaklar yüzünden daha da zehir oldu uykular 🥺
Dilek_04 Momybaby yok ya ne çarpması o kadar sıcak ki vantilatör bile etki etmiyor inanın ki 🤦🏻♀️ kaç önce vantilatörü açmıyordum bile çarpar diye arada açardım ama şuan o kadar bunaltıcı bir sıcak var ki açıyoruz ama etkisi yok
Deletedmom_110 Momybaby Benimde karnımda sertlik var midem yanıyor 🔥 kasıklarım ağrıyor 🤕 5 dkda bir tuvalete gidiyorum son aylar olduğundan baskı yapıyor sıcaklar zaten apayrı bir dert Allah yardımcımız olsun