Umutmirzainci Merhaba Merak ettim bu bebeler neden gece çok hareketli Gündüz de oturuyorum dinleniyorum hiç bu kadar hareketini hissetmiyorum ama gece 12den sonra bi başlıyor aman ya rabbim 🧿 🤭 💃 neden acaba?
Hiranurunannesiii Umutmirzainci Daha dün happy mom bebek gelişimi kısmında okudum. “Gündüzleri biz aktif ve hareketli olduğumuz için uyku halinde oluyormuş, gece oyüzden daha hareketli oluyorlarmış” diye.
Ezel16 Umutmirzainci Gündüz hareket halinde sıvı içinde ninni gibi gelip uyuyorlar ama sessiz ve hareket olmadığı için gece uyanıp hareketli oluyorlar.. O yüzden yenidoğanlar genellikle geceleri uyumuyor gece gündüz ayrımı tam yapamadıkları için anne karnında gibi hissediyorlar ama zamanla düzene alışıyorlar 🙂
Umutmirzainci [silindi] ayy korkuyorum acaba mı dedim çünkü önceki gebeliğimde de gece aynı saatte uyanan bebek 7yaşında hala baykuş gibi geceleri uyanık 🦉 kızmasam asla yatmaz da 🤭🤦🏻♀️ gececi olacak bu da 😢
[silindi] Umutmirzainci kesinlikle rutin saatleri olduğuna inanıyorum ki siz de tecrübe etmişsiniz 😅 inşallah sağlıklı annelerini yormayan sakin bebekler olurlar
Umutmirzainci Hiranurunannesiii evet onu ben de okudum okuldaki ders kitaplarından da hatırlıyorum ama gündüz de aktif değilim hemen hemen hep yatış 🤦🏻♀️ sıcak burası odadan odaya bile geçince bayılacak gibi oluyorum 🤭
Hiranurunannesiii Umutmirzainci Bende riskli gebelik geçirdiğim için genelde yatıyorum, genelde hissediyorum ama gece daha fazla bencede, şuan olduğu gibi. 😀Doğuncada gece uyumamazlık olmaz umarım😀
merimiri Umutmirzainci gündüz siz yürüdükçe hareket ettikçe amniyon sıvısı sağa sola hareket ettikçe bebeğin uykusu gelirmiş gece siz uyurken ortam sakin olduğu için sıra bebişe geçer 😂😂😂