Simsiyahh Kızlar benim hamileliğim çok şükür güzel ilerliyor şuan 12+1 deyiz bulantım yok halsizliğim oluyor göğüsde acı sizin hamileliğiniz nasıldı belirtileriniz nelerdi kız olunca belirti nasıl oluyor erkek olunca belirtiler nasıl bunları yazarsanız ❣️☺️
Nurozsln Simsiyahh Oğlumda inanılmaz derece de istifra ederdim. Her kokudan bi mide bulantısı olurdu. Şuan 11+5 hamileyim cinsiyet belli değil. Ama oğlum gibi olmadım. Bulantım oldu ama devamlı istifra ettirecek kadar değil. Bunda inanılmaz halsizim ve göğüslerimde çok acı oluyor dokununca özellikle bakalım ne olacak 🤭
Burcuu_frt Simsiyahh erkek bekliyoruz hiç belirtim olmadı bile kişiye göre değişiyor cinsiyetle alakası yok bence
Burcuu_frt Simsiyahh bu bulantı meselesinde anne babanın vücuttaki toksinlere göre ilerleyebiliyormuş öyle okumuştum
huysuz__ Simsiyahh ilk kızım ile oğlumda her şey aynıydı, bu bebiş abla ve abisiyle alakasız şeyler yaşattı sağ olsun, kızım olucak 🌸
Eceninanne Simsiyahh oglum sagda kızım soldaydı. Oglumdq cok rahat gecti. Kızımda cok yorucu sürekli bulantı kusma. . Sımdıd2 16 haftalıgım kızım olucak yine aynı zor yorucu bulantı kusma enfeksiyon bır turlu bıtmedı