Alya3 12+2 ama hala halim sıfır enerji sıfır ne zaman geri gelecek bunlar prilam bulantı ilacı içiyorum gece uyumadan 2 tane onunda etkisi var mı aşırı uykulu oluyorum gün boyu hiçbir iş yapasim gelmiyor sadece yatmaktan bunaldım tavsiye istiyorum kızlar
Yeniyeniden Alya3 evdesin yatar dinlenirsin valla ise gidiyorum bu hafta da çok yoruldum kendimi gece hasta hisediyorum sabah yine kalk işe git evde olsam bulanlara yatardım hep
Reina Alya3 başlarda bende öyleydim. Asla kalkamıyordm şimdi 30 haftalığım , anca kalkıp bi yemek yapabiliyorum:(
Alya3 Yeniyeniden valla inan oyle olmuyor ilk gebeligimde yatmak sorun değildi rahattım ama şimdi 15 aylık bir kızım var ve mecburen aşırı hareketli bir bebek yemesi içmesi ilgilenmek zorundayım zar zor yapıyorum inanin bir an evvel bu hakimin geri gelmesi için dua ediyorum
Alya3 Reina 2..trimesterde enerji gelir diyorlar da kızım da nasıldım hiç hatırlamıyorum sanki bu defa hiç halim enerjim gelmeyecek gibi hissediyorum 😥
Alya3 Reina çok zor valla hele küçük bir bebekle daha zor yorucu siz.kac haftaliksiniz diğer bebeğiniz kaç yaşında
Reina Alya3 5.5 ve 2.5 yaşındalar. 3 gebeliğim. En zoru buydu her anlamda. Eşim olmasa kafayı yerdim sanırım