Busestl Kızlar bgn 37+0 oldum bazen bebek sanki vajinamdan bebege giden bi kas var da bebek eliyle çekiyomuş gibş hissediyorum bebek hareket ederken böyle vajinamda birley çekiliyo gibi sizede oluyor mu yaşayan varmı yada bunun sebebini bilen
Glsmbln Busestl şuan 34 teyim aynı his var sanki bacak aramdan aşağı duscek gibi bı değişik o an hareket edemiyorum erken doğum riskim var benimde ilk kızımda 34+2 de doğdu ha geldi ha gelecek gibi bişey ama o dediğiniz his aşırı yoğun artık gece donemiyorum bile
Busestl umrumdadegil en son geçen hafta gittim rahim ağzı kısalmamış dedi, kanala girmemiş dedi cuma tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek
Busestl umrumdadegil olabilir şuan aglamamak için zor tutuyorum kendimi, sırtım agrıyo bebek çok hareketli uzanamıyorum midem bulanıyo uyuyamıyorum sırtımın agrısı geçmşyo 🥹
umrumdadegil Busestl ay öyle oluyor malesef hatırlamak bile istemiyorum 😩 bir de sürekli tuvalete çıkma var . En son ne zaman deliksiz uyudum bilmiyorum 😂 hamilelikte tuvalet ağrılar sancılar doğrucada bebekten🤣
Busestl umrumdadegil uff valla bende gece uyanmıyorum tuvalete ama gündüz çok gidiyorum gece dönmekden karnımdan uyuyamıyorum