-Morcivert- Var mı bulantılardan normal hayatına devam edebilen ? Ben resmen uyuyarak, uyumadığım zamanlarda da bulantıdan yatarak hayatıma devam ediyorum resmen 🥴 sizlerde durumlar nasıl ??
Nanen -Morcivert- bende felaket durumdayım bugün kontrol icin gittigimde doktor yüzümü görünce korkunç görünüyorsun sana bi serum takalım dedi az da olsa iyi geldi ama genel anlamda sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissettiriyor. Hep halsizim :(
Gizem1992 -Morcivert- ben 6+2 yim bulantım yok inşallah başlamaz ☺️ sizin ne zaman başladı bulantı benim 4 haftayken 1 hafta boyunca sadece geceleri sabah kdr bulantım oldu gün içinde normaldim snra geçti
Alisde -Morcivert- valla ev darma duman derin temizlik yapmam lazim ama ne kolum kalkiyo ne kafam kusmaktan icim dışım bir oldu allahtan ilac kullandim o gecirdi ama halsizlige çare yok ilk çocuğumda da 3 ay boyleydi buda oyle olmaz insallah 🥲
-Morcivert- Nanen bende dışarıya zar sor çıkıyorum genelde yatıyorum hep nerdeyse 10 gündür böyle. bişeyler yiyebilmeyi özledim buzdolabını açmıyorum nerdeyse kaç gündür
-Morcivert- Gizem1992 ben 7+6 dayım şimdi tam sizin zamanlarınızda başladı sanırım 😅 yaklaşık 10 gündür yatış halindeyim genelde bulantı hali halsizlik birden aşırı acıkıyorum ama midem hiçbir şey almıyor nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum bakalım şükür geceler uyuyabiliyorum ama hatta çoğu zaman bi yerlerde sızıyorum zaten 😅
Gizem1992 -Morcivert- yaaaa inşallah bnm başlamaz sende bian önce normale dönersin bulantı çok kötü oluyor 🥹☺️
-Morcivert- Alisde aynı durumdayız ev aldı başını gidiyor ben ise sürekli yatıyorum hiçbir şey yapacak halim yok inşallah normale döneriz bir an önce