_almirasmom Ellerim ve ayaklarım yüzüm cok sısmıstı bugunde doktora gıttımde kan tahlılı ıdrar ıstedı tansıyona bakıldı bebegımın kılosunu bılmıyorum olcum yapılmadı suyu sınırdaymıs sonuclar cıktı ve doktorum aradı gece 10 da kan tahlılerım ıyı cıkmamıs kan pıhtılaşma sı baslamıs bebeği yavas yavas zehırlemeye gecıs baslamıs sabah hastaneye gıtmemı ve yatısımın yapılacagını soledı cıger gelıstırıcı ıgne olucakmısım bebegımı alıcakmıs cok korkuyorum 16 aylık kızım var ve dogacak bebegım erken gelıyor cok üzülüyorum aglıyorum😔
Merve2558 _almirasmom benim beneyimde 36 haftalık doğdu üstelik kuveze bile girmedi inşallah hicbisey olmayacak içini ferah tut
melekmi22 _almirasmom çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut lütfen boyu kilosu iyiyse kuveze bile girmez hayırlısı ile sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bol dua et senin için dua edicem ❤🙏🏻
Gebess95 _almirasmom hiç korkma canim benim ablam da 36 da doğum yaptı hiç kuveze de girmedi senin bebisinde girmez sağlıkla kavuş inşallah 🙂
_almirasmom melekmi22 doktor bugun ölcum yapmadıgı ıcın boyunu da kılosunuda bılmıyorum sadwce 34. Haftada 2200 ve 45 cm oldunu bılıyorum😔
Sibelpmksz Bende 35. Haftama girdim yarın ameliyat olacağım, suyum azalmış benimde, banada ciğer gelişim iğnesi yapıldı, Bebeğim kuveze girecek diye çok korkuyorum kilosu 2100 gram
Betul2308 Sibelpmksz benim kızım 33 haftada 1925 gr oğlum 2100 gr gibi birşey doğdu sağlıkları çok şükür iyi inşaAllah küveze girmez olur da girerse de korkma insan bilmeyince başta kaygılanıyor ama herhangi bir sorunu yoksa ciğer gelişimi vs genelde emme refleksi oluştu mu birazda kilo alıp haftasına geldi mi size veriyorlar 🫶🏻 sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Bebekayik Sibelpmksz hiç korkma hiç üzülme canım benim kızımda 35de doğru 2400 doğdu 2350ye düştü tam 1 hafta kaldı küvezde ama içim çok rahattı benim çünkü orda onlara gerçekten çok güzel bakıyolar çok daha sağlıklı oluyolar banada ciğer geliştirici yaptılar aslında bir yandan da küvezde kaldıkları vakitte biz kendimiz daha iyi iyileşiyoruz eğer ki küveze alınırsa güzel bi uyku çekmeye çalış ben evime geldiğimde çok güzel uyumuştum ve çok güzel sütüm gelmişti dinlenebildiğim için kızım evimize geldiğinde çok daha dinçtim ve ağrılarımda biraz daha geçmişti
_almirasmom Sibelpmksz arkadasım 35+1 dogum yaptı 2 tane ıgne olmus gecen hafta dunde kızını dogurdu gırmemıs kuveze hatta dalga gectım ya dedım benım kız ıcerde kaldı herkes dogurdu dıe basıma gelene bak :(
DenizBatus Üzülüp stres yapmayın sakın oda pıhtılaşmayi artırıyor iyi düşünün iyi olsun bebeğinizin haftasida iyi insAllah sağlıkla doğacak haber verin bizede
Moorbit Hiç üzülme benim bebeğim de 36. Hafta da doğdu hiç küveze girmedi. Sakin ol bebeğine kavuşacaksın inşallah onu düşün 🥰
Betul2308 Hiç korkma canım haftan güzel ben ikiz bebeğimi 33. Haftamda doğdum yeni benimde senin gibi şikayetlerim vardı tahlillerimin hepsi temiz çıkmıştı ama bebeğimin bir çok aşağı inmiş ve açılmam başlamıştı yatışım yapıldı banada ciğer geliştirici yaptılar 2 gün sonrası sezeryan oldum bebeklerimde küvezde ama çok şükür iyi inşaAllah sende sağlıcakla kucağına alırsın korkma 🌸
umrumdadegil _almirasmom canım benim korkma öncelikle sakin ol haftan kötü değil güzel bir haftadasın merak etme her şey güzel olacak 🥰🥰
melekmi22 _almirasmom 34. Haftada benim bebiş daha zayıftı tam hatırlamıyorum kilosunu ama doktor çok iyi demişti kilosuna . Ben baya gec gördüm mesajı ne oldu peki doğum yaptınız mı veya gün mu verildi nasıl geçti neler.dediler
Buseirgit _almirasmom seninle aynı hafta aynı gündeyiz. Sakın korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Dualarım seninle 💐