Muhammedim01 Kızlar o kadar çok kaşınıyor ki afedersiniz vücudumun her yanı mahvetti beni neden kaynaklanıyo acaba
Miniklerimmm Muhammedim01 çatlarken kaşınıyor vücut yada hamilelik alerjisi olabilir bol su için vucudu nemli tutun
Edugumoglu Deride döküntü varsa mutlaka dr'a git bende hamilelik alerjisi pupp çıktı zar zor geçirmeye çalışıyoruz
Matmazelll Bende de göbeğimin yanlarında yanma oluyo bazen aşağı kısımda oluyo kaşınıyo ama yanma var. Yağ sürüyorum 1 saat sonra falan bakıyorum göbeğimin kenarlarında beyaz beyaz çizgiler oluşuyo kupkuru yanıyo tekrar sürüyorum yine oluyo ne yapıcağımı bilemedim 🤔
Matmazelll BrcnBlgn sabah sürüyorum işe gitmeden gün içerisinde olmuyo pek akşam gelince tekrar sürüyorum yatasıya kadar en az 4 defa sürüyorum hala ara ara yanıyo çok birazda kaşınıyo. 2 3 günden beri olmaya başladı
Ccdd Nemli tutun sürekli bol su için benimde pul pul dökülüyordu bebek yağı sürdüm sürekli geçti.1 bucuk ay sonra falan tekrar kaşıntı başladı her yerinde vücudumun kabardı bazen karaciğerden kaynaklı bir sorun olabiliyor enzimlere bakıyorlar kanda. Benim birşey alerji yapmış gece uykumdan uyanıyordum düşünün ilaç verdi doktor bir kere aldım geçti çok aşırıysa gidin doktora o kaşıntı maffediyor
Matmazelll BrcnBlgn bebek yağı kullanıyorum sürekli bide saf zeytinyağı sürüyorum başka ne kullanayımki sürekli nemli tutsun
BrcnBlgn Matmazelll Bende bebek yagi ile zeytin yagi bide hindstancevzi yavini karstrip suruorum iyi yapiosun duzenli sur ama ins catlak deildir gecerler
Prensesannesi12 Bendede vardı o doktoruma danıştım krem yazdı özel bölgeye sürülüyormuş o krem suan kasıntım çok azaldı