elifftth selamlar, spinal anestezi sezeryan oldum, bugün tam 1 hafta oldu. 39+2’de doğum yaptım. Normal doğum düşünüyordum ama hiç sancım vs. Yoktu. Ben de bebeği zorlamak istemedim, kaka yapmasından korktum açıkçası. Günümü aldım, doğuma hazırlanmak için sabah kalktığımda suyum geldi ama beklemedim yine de zaten ameliyat olacaktım. Gece 5te yazdım suyum geldi diye 10 sn sonra hoca cevap verdi, hastasına çok değer veriyor ve içimizden biri gibi. Anestezi alırken karşıma geldi elimi tuttu, benimle hep konuştu, ameliyatım da çok güzel geçti şükür, sonraki günlerde hep ziyaretime geldi. Hastaneden de gayet memnundum, hemşireler vs. Hasta bakıcılar herkes bebek gibi davranıyor, ameliyatımın ertesi günü hasta bakıcı beni yıkadı bebek gibi oldum dediğim gibi, sonra kuaförü çağırdık. Kuaför de gayet güzel fön cekti, ben fotoğrafçı ve süsleme hizmetini dışarıdan almıştım, fotoğrafçı vs. Geldi, çekim yaptık. Suit odada kaldım, sanırım doğum katındaki odalar tadilattaymış, sanki odalar biraz daha büyük olabilirdi ama sorun yok. Onun dışında yemek vs. Geldi ama ben yemedim o sırada istemiyordum. Yani uzun lafın kısası ben memnun ayrıldım. 💓🙋🏻♀️