Arse65 Zmom vallahi benim de öyle dün akşam ben ağladım karnım resmen dev gibi havaya kalktı bi o tarafa bi bu tarafa bir de bugünden itibaren sağ kasıma bir vuruyor oturuyorsam eğer ayağa kalkıyorum o kadar canım acıyor
Aybukedemirkale Zmom benimde kızım çok sert tekmeliyo bazen gün içinde hiç durmuyor nerdeyse ama iki gündür çok hareketli değil anlamadım neden tekmelerini bile hissetmedim tedirgin olmadım değil de
Zmom Arse65 evet benimde öyle oluyor kendini tek tarafta topluyor karnım yamuluyor o an ama hareketleri çok sert işte bazen normal olabiliyor
Zmom Aybukedemirkale canları nasıl isterse öyle hareket ediyorlar. Benimki de 3 gün beni korkuttu. Tekme atmıyordu minik bi kıpırtı hissediyordum bazen sadece. Kaç haftalıksın canım
DeryArenn Zmom haftamız aynı😇 Benimkide çok fena vuruyor yukarıda hissediyorum hareketlerini midemin o civarlarında sizinde öyle.miii
Zmom DeryArenn ben bazen de altta hissediyorum yanlarda genelde sağa sola çok gidiyor. Yukarıda da dolaşıyor ama genelde buralarda hissediyorum😊 sizinkide dolaşıyor mu bu şekilde pozisyondan kaynaklı da olabiliyor 😂
1prensesannesi__ Zmom doktoruma aynisini demistim hareketleri canimi yakiyo dayak yiyorum sanki diye tebessum ederek hareketli bebek en sevdigimiz normal bu durum dedi Esime soyleyince inanmiyodu bi sabah elini koyunca 10 dk pespese tekme atmaya basladi ve esim bile dedi canin yanmiyomu cok sert vuruyo diye 😂😂😂
Zmom 1prensesannesi__ ay maşallah bebişlerimize. Benimkide öyle acıyor acaba rahatsız mı oluyor diye bile düşündüm
denizleo09 Benimde öyle. İlk gebeliğim böyle değildi bunda çok perisanim. Aynı arkadaşların dediği gibi oturuyorsam ayağa kalkıyorum,yatıyorsam iki büklüm oluyorum. Daha 21.haftadayiz Allah’a sukur tabi ama ilerleyen zamanlarda ne yapacağım :(